Fastighetstekniker för rekrytering till kund i Norrort

Fastighetstekniker för rekrytering till kund i Norrort

Om tjänsten

För Caverions räkning söker vi en fastighetstekniker till ett uppdrag för Sollentuna kommun. Detta är en rekrytering för en tillsvidaretjänst hos Caverion.

Arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker kommer du att arbeta med den dagliga skötseln av fastigheterna i kommunen. Det handlar om skolor, förskolor och omsorgsboenden. Detta är ett arbete för dig som tycker om ett varierande och fysiskt arbete där du som individ får chansen att själv styra dina dagar och uppgifter. Du ansvarar för tillsyn, skötsel, underhåll och felsökning av fastigheten. Viktigt att du är serviceinriktad, tycker om kundkontakter, är engagerad samt kan arbeta både självständigt och i team. Som fastighetstekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete med möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar. I rollen ingår även
  • Kundkontakt och kundvård
  • Tekniska serviceuppdrag
  • Kvalitet- och miljösäkra arbetssättet
Din profil

Tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel och tillhörande teknik
God datavana
Förmåga att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
Som person är du serviceinriktad, kreativ problemlösare, utåtriktad och noggrann
B-körkort är ett krav
Erfarenhet av arbete i undercentraler.
God svenska i tal och skrift

Utdrag ur belastningsregistret kommer att efterfrågas i samband med rekrytering.

Vi erbjuder

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2014 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa.Caverions verksamhet i Sverige har cirka 4000 medarbetare och finns etablerade på drygt 100 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökande.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Louisa Björklund
Telefon 0734205513
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 10 sept (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss