Drifttekniker till Caverion

Drifttekniker till Caverion

Om tjänsten

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Deras tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i deras tekniska kompetens och deras heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

För Caverions räkning söker vi nu en ansvarsfull och driven drifttekniker till Caverions entreprenad för SL. Enheten består idag av ca 50 personer som arbetar främst med skötsel och underhåll av fastigheterna kring Stockholms tunnelbana.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, service och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete.

Du kommer att arbeta efter en driftplan med bl.a. funktionskontroller på systemen för värme, vatten, ventilation och el. Andra arbetsuppgifter kan vara att kontrollera säkerhetsrisker, framkomlighet, halkrisker samt renhållning och justering vid behov. Du kommer alltså att jobba med fastigheterna både invändigt och utvändigt.

I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
Uppföljning och återrapportering
Planering av eget arbete
Utföra tekniska serviceuppdrag

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer att bli anställd hos Caverion.

Din profil

Allmänna kunskaper inom fastighetsventilation och kyla.
Gärna flerårig erfarenhet från liknade arbetsuppgifter
Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter. Datavana då arbetsordersystemen hanteras digitalt.
Meriterande är kunskaper inom styr-och regler, el-behörighet, brand och VVS.
Kunna läsa ritningar
B-körkort
Talar och förstår svenska.

Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad. Viktigt att du tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. För att arbeta som drifttekniker hos oss bör du vara uppdaterad på ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som drifttekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Louisa Björklund
Telefon 0734205513
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 10 sept (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss