Caverion söker Distriktschef till Project Management Office- Stockholm

Caverion söker Distriktschef till Project Management Office- Stockholm

Har du en teknisk bakgrund och erfarenhet av personal- och resultatansvar? Vill du bli del av ett bolag med stark entreprenörsanda och en bred teknisk plattform? Just nu söker Caverion en distriktschef till Project Management Office som vill vara med och dra de stora penseldragen för enhetens kommande tillväxt för projektenheten. Vill du växa med oss?

Arbetsuppgifter

Caverion möter en spännande framtid och söker en distriktschef med ansvar för projektverksamheten på Project Management Office. Verksamhet bedrivs inom teknikdiscipliner el, ventilation och VS. Enheten består idag av 5 direktrapporterande avdelningschefer och en total personalstyrka av ca 120 personer. Du ingår i regionens ledningsgrupp. Som distriktschef ansvarar du för produktion, ekonomi, kunder samt personal.Fokus ligger på nykundsbearbetning, projektförsäljning men även utveckling och merförsäljning på befintliga kunder. Du har budget- och personalansvar och ska utveckla samt stimulera medarbetare till att nå de mål som är uppsatta för enheten. Det är väsentligt att du har goda ledaregenskaper och kan upprätthålla en god kommunikation och samarbete med kunder, medarbetare, övriga affärsenheter och centrala staber inom Caverion. Detta är ett utvecklande arbete inom ett snabbt växande område med stort eget ansvar och möjligheter att växa inom organisationen. Du erbjuds en öppen och dynamisk arbetsplats med många trevliga kollegor och ett spännande arbete.

Kompetens
 • Projekterfarenhet med fördel inom fastighet och/eller installation
 • Akademisk examen inom teknik, ekonomi eller motsvarande
 • Dokumenterad erfarenhet av personal- och resultatansvar
 • Vi ser att du har en teknisk bakgrund med inriktning mot bygg, fastighet, VS, el, energi eller liknande
 • Erfarenhet av affärsutveckling och sammanställning av kalkyler och offerter
 • Du ska vara affärs- och målinriktad med förmåga att bygga goda långvariga relationer
 • Som person är du noggrann, målmedveten, kommunikativ, lyhörd och strukturerad med goda ledaregenskaper samt vana att entusiasmera och utveckla team.
Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2018 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15.000 anställda inom 10 länder i norra och centrala Europa.
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Varför Caverion?
På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:
 • Innovation
 • Samarbete
 • Ansvar
 • Professionalitet
Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring eller maila rekryteringsspecialist Caisa Linde, 073-087 74 33, caisa.l.linde@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vänligen notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via epost i och med GDPR-lagen.

Välkommen med ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.