Affärsutvecklare med kundansvar till Caverion, Stockholm

Affärsutvecklare med kundansvar till Caverion, Stockholm

Är du en affärsutvecklare som drivs av att skapa och förvalta solida kundrelationer och anta helikopterperspektivet när du utvecklar affärer? Caverion söker dig som tror på att nå mål genom samarbete, fokus och kommunikation. Är det du? Då kan det här vara rätt utmaning för dig!

Om tjänsten

Som affärsutvecklare på Caverion får du en varierande och dynamisk vardag där du arbetar med hela affärsutvecklingsprocessen. Du står som ägare för processen vilket innebär helhetsansvar från initiering till uppföljning. Du erbjuds en unik möjlighet att vara med och påverka och utforma Caverions affärsutvecklingsportfölj samt koordinera personer och uppgifter för att driva igenom förändringar. I din vardag kommer du att interagera både med kunder runt om i landet, men du utgör även en nyckelposition för det interna kommunikationsflödet på både nationell och internationell nivå.

I rollen ingår:
  • Initiera och driva komplexa affärsutvecklingsåtaganden, samt säkerställa att utvecklingsåtgärderna genomförs i enlighet med överenskomna mål avseende tidplan, omfattning, budget och kvalitet.
  • Utveckla affärslösningar och tjänsteerbjudanden.
  • Agera strategiskt stöd vid marknads- och försäljningsarbete av tjänster.
  • Affärs- och kontraktsförhandlingar
  • Skapa dokumentation och material till möten och förhandlingar
  • Säkerställa att metoder och verktyg används i affärsutvecklingsprojekt.
  • Säkerhetsställa att leveranskrav är uppfyllda.
  • Koordinerar informationsflödet i organisationen.
  • Stödja delar av verksamheten vid implementation av affärsutvecklingsprojekt.
Du rapporterar till Head of Development, Managed Service och är stationerad på kontoret på Kungsholmen, Stockholm. Resor kan förekomma i tjänsten.

Är det här du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av affärsutveckling inom fastighets- eller byggbranschen. I denna roll ser vi gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat tätt i kundrelationer i en representativ roll och har förhandlingsvana. Utöver detta pratar och skriver du engelska och svenska flytande.

Vi förutsätter att du har B-körkort.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som ser dig själv om en "doer", vidare är du affärsmässig och tycker om att agera representativt och bygga långsiktiga kundrelationer.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Caverion med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Verksamhetsutvecklare, effektivitetsprojekt, förbättringsutveckling, systemförbättring, förändringsledning
Mer info
Kontaktperson Louisa Torstensson
Telefon 08-120 50 423
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Recruitment
Sista ansökningsdag 3 sept 2020 (321 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2018 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15.000 anställda inom tio länder i norra och centrala Europa. Caverions verksamhet i Sverige har cirka 2900 medarbetare och finns etablerade på drygt 65 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Titta gärna på Caverions film: https://www.youtube.com/embed/7OVUuX0vs00