Affärsutvecklare inriktning kommunikation till Caverion, Stockholm

Affärsutvecklare inriktning kommunikation till Caverion, Stockholm

Är du en utbildad kommunikatör med intresse för affärsutveckling i fastighetsbranschen? Caverion söker nu dig som vill arbeta med deras affärsutveckling ur ett kommunikativt perspektiv.

Om tjänsten

Som affärsutvecklare med inriktning kommunikation är du med och formar och utvecklar en ny roll hos Caverion. Du ingår i Caverions affärsutvecklings-team med din inriktning på kommunikation. Du arbetar med Caverions affärsmodeller (anbud, processer, leveransmodeller) ur ett kommunikativt perspektiv och din främsta uppgift är att utforma textmaterial mot Caverions kunder som finns både nationellt och internationellt.

I rollen ingår:
  • Utforma anbud, affärslösningar och leveransmodeller för Caverions kunder
  • Skapa dokumentation och material så som rapporter, presentationer och informationsmaterial
  • Agera stöd vid komplexa affärsutvecklingsåtaganden och säkerställer att utvecklingsåtgärderna genomförs i enlighet med överenskommen plan.
  • Stödja delar av verksamheten vid implementation av affärslösningar och leveransmodeller.
  • Säkerställa leveranskraven i affärsutvecklingsprojekt.
  • Säkerhetsställa att givna metoder och verktyg används så att kvalitets- och efterlevnadskrav uppfylls.
Du rapporterar till Head of Development, Managed Service och är stationerad på kontoret i Lindhagen, Stockholm. Resor kan förekomma i tjänsten.

Är det här du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av kommunikationsarbete mot externa målgrupper där du är van vid att sätta ihop egenskrivna texter med bilder. Det är meriterande om du har erfarenhet av media, journalistik och marknadsföring. Arbetsprover kommer att efterfrågas. Utöver detta pratar och skriver du engelska och svenska flytande.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är kreativ och tycker om att producera text- och säljmaterial på ett kreativt vis. Vidare har du ett affärsmässigt driv och trivs av att bygga relationer både internt och externt. Du van vid att driva på ditt arbete självständigt men trivs även med att samarbeta.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Caverion med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kommunikatör, marknadskoordinator, marknadsassistent, content, layout, JMK, IMS, Berghs, PR-konsult, design, verksamhetsutveckling
Mer info
Kontaktperson Louisa Torstensson
Telefon 08-120 50 423
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Recruitment
Sista ansökningsdag 29 aug 2020 (313 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2018 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15.000 anställda inom tio länder i norra och centrala Europa. Caverions verksamhet i Sverige har cirka 2900 medarbetare och finns etablerade på drygt 65 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Titta gärna på Caverions film: https://www.youtube.com/embed/7OVUuX0vs00