Drifttekniker, Caverion – Stockholm SL

Drifttekniker, Caverion – Stockholm SL

Är du en multikompetent stjärna? Vi söker dig som är tekniker och behärskar en eller flera discipliner, exempelvis el, ventilation, vs, energi, säkerhet eller brand. För SL är varje jobb och varje dag är unik. Men oavsett var du arbetar kan vi lova dig en sak: ett jobb hos oss är så mycket mer än bara ett jobb. Ett stort och välkomnade team som arbetar och inverkar miljontals människor varje dag. Vill du komma till en arbetsplats där just du och din kompetens är avgörande för att Stockholms kollektivtrafik ska fungera och utvecklas vidare?Då är Caverion ditt nya framtida val av arbetsgivare

Vi söker ny medarbetare till vårt entreprenadprojekt för SL tunnelbana i Stockholm. Enheten består idag av ca 50 personer. I uppdraget så tillhandhåller Caverion tjänsteområden bl.a. inom tillsyn, skötsel, felanmälan, tekniskt underhåll och fastighetsdrift.

Ansvara för kundens anläggning ur ett servicetekniskt perspektiv så att medarbetare, besökare och kunder säkert får en hållbar, trygg, ren och funktionell miljö.

Huvudsakliga ansvarsområden:
 • Vara ansvarig för teknisk service, felavhjälpning och återrapportering.
 • Genomför tillsyn, skötsel och förebyggande/planerat underhåll av fastighetsanläggningar och system
 • Koordinera och ansvara för teknisk drift och funktionskrav på site.
 • Kontrollera serviceorder för varje område.
 • Ansvara för hantering och koordinering av order där särskilda insatser krävs.
Kvalifikationer:
 • Teknisk kunskap och praktisk erfarenhet av fastighetsskötsel.
 • Erfarenhet av enklare reparationer i fastigheter
 • Erfarenhet av teknisk dokumentation
 • Goda analytiska, problemlösande kunskaper, även i samarbete med andra
 • Hanterar Officepaketet
 • Svenska i tal och skrift
 • B-körkort
Bra att veta: Då arbete sker i tunnelbanan och delvis inom spårområde krävs kurs i spårbehörighet. Utöver kursen krävs också en godkänd hälsoundersökning som inkl. drog & alkoholtest . Tri tub krav.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, kontakta ansvarig rekryterare Paula Mann, tel. 070-1469892 eller mail Paula.mann@caverion.com

Start av urval sker vecka 32.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 1 November 2022.
OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Då vi arbetar med säkerhetslösningar till våra kunder kommer ett godkännande via kontroll hos Rikspolisstyrelsen vara ett villkor för anställning.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Teknisk förvaltare, Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.caverion.se
Sista ansökningsdag 1 nov 2022 (33 dagar kvar)