Office Coordinator till Cavendo

Office Coordinator till Cavendo

Cavendo är ett nytänkande och expansivt investmentbolag inom fastighetsbranschen - vi investerar i fastigheter direkt och tillsammans med externa investerare, samt förvaltar och förädlar fastigheter. Bolaget grundades 2014 och har kontor både i Stockholm och i Helsingfors. Cavendo präglas av hög professionalitet, passion och entreprenörskap.

Om rollen

I rollen som Office Coordinator arbetar du brett och har en central, samt viktig roll inom bolaget. Din uppgift är att se till att kontorets tjänsteleverans fungerar smidigt och att skapa en trivsam och väl fungerande arbetsplats för såväl medarbetare som för besökare.

Dina arbetsuppgifter innefattas bland annat av
  • Tillse att kontorets samtliga ytor alltid är rena och i sobert skick
  • Mötesbokning, föra protokoll och dokumentation
  • Hantera telefon, brev och postgång
  • Ansvara för att hemsida och Linkedinkonto hålls uppdaterade med personalförändringar, nya affärer och pressnyheter
  • Planering av resor, konferenser och andra externa event med kunder/leverantörer
  • Hantera enklare personalrelaterade uppgifter i form av bland annat onboarding, tidrapportering, utlägg, reseräkningar, upprätthålla policys etc
  • Beställa kontorsmaterial, fika och luncher
  • Kontaktperson gentemot leverantörer, kunder och andra externa parter
  • Proaktivt arbeta för att Cavendo lever upp till en bra företagskultur som är inkluderande, personlig och kreativ
Du kommer att vara baserad på vårt huvudkontor i Stockholm och rapportera direkt till CEO. Dina arbetstider är vardagar mellan 08.30-17.30.

Din profil

Vi söker dig som är prestigelös, serviceinriktad och som uppskattar ett omväxlande arbete. Du trivs med att fatta egna beslut och ha ett helhetsansvar. Du har också lätt för att anpassa dig till din omgivning, både vad gäller person och situation. Utöver detta har du ett metodiskt tillvägagångssätt med en fallenhet för prioritering och struktur. Du har samtidigt ett genuint intresse i andra människor och tar varje chans du får att interagera, stötta och hjälpa andra för att underlätta deras arbete.

Vi ser att du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom service och att du har en fullständig gymnasieexamen. Utöver detta ser vi att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift, samt har goda kunskaper i Officepaketet. Det är också meriterande om du tidigare hanterat enklare ekonomirelaterade arbetsuppgifter så som fakturering, samt om du har goda kunskaper i Fortnox.

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Cavendo med Wise Professionals.

Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på tre till fem korta frågor.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder, åldrar och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Testerna görs tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här - https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jessica Tschöp på jessica.tschop@wise.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Reception, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.