Dietist Obesitas - Stockholm

Dietist Obesitas - Stockholm

Cavalio söker Dietist på deltid

Cavalio erbjuder privatfinansierad vård mot övervikt och fetma. Vi söker en dietist på deltid, 50 %. Som dietist hos Cavalio möter du patienter som lider av såväl kraftig som måttlig övervikt som genomgår behandling med magsäcksballong. Du kommer vara den som följer dessa patienter såväl under som efter det att de genomgått något av våra magsäcksballongsprogram. Du kommer även ha kontakt med dem innan de fattat beslut om att lägga en magsäcksballong.
I denna roll sker all kontakt med patienterna per telefon eller via nätet. I kontakten med patienter ser vi att du är en person som är lyhörd och kan utveckla ett fint samarbete både med patienten och övriga teammedlemmar. Du medverkar även i fortbildning av personal och utvecklingsarbete inom verksamheten.
Omfattningen kan diskuteras i och med att vårt behov är bredare än renodlade dietistuppgifter samtidigt som behovet av dietist kommer att öka med tiden.

Cavalios kontorslokaler ligger i gamla stan i Stockholm. Arbetstiden är flexibel och det finns möjlighet att jobba hemifrån. Uppföljning av patienterna sker på distans.
KvalifikationerVi söker dig som är legitimerad dietist. Erfarenhet av arbete med ovanstående diagnosgrupper är meriterande. Extra stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Den intresserade kan ta kontakt via mail för mer information erik.andsberg@cavalio.se eller emma.soderhall@cavalio.se du är även välkommen att slå oss en signal på 08-410 097 62. Du kan läsa mer om oss på www.cavalio.se och www.magsacksballong.se

Inför rekryteringsarbetet har Cavalio tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Erik Andsberg
Email Mejla Erik Andsberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.magsacksballong.se
Sista ansökningsdag 25 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cavalio hjälper patienter att hamna hos rätt vårdgivare med högsta möjliga kvalifikationer.

För magsäcksballongprogram och överviktsoperationer – gastric sleeve och gastric bypass – har vi ett väl utarbetat samarbete med Ersta sjukhus i Stockholm och Akutläkarna i Göteborg.
Kirurgerna vi väljer att arbeta med har mångårig erfarenhet av just överviktsoperationer och bevisat låg komplikationsfrekvens. Vår främsta prioritet är hög patientsäkerhet.

Vi lägger stor kraft på att vårda våra kunder väl och se till var och ens personliga behov. Alla ska känna sig trygga hos Cavalio. Det gäller från när du hör av dig till oss första gången hela vägen till åren efter operationen med samtal om hur allt går i ditt liv.

Information om våra magsäcksballongprogram - www.magsacksballong.se

Information om kirurgi; Gastric bypass och Gastric sleeve – www.cavalio.se.