Cavalio söker Säljande Patientrådgivare på deltid

Cavalio söker Säljande Patientrådgivare på deltid

Cavalio erbjuder privatfinansierad vård mot övervikt och fetma. Vi söker dig som har en säljerfarenhet gärna i kombination med en vårdbakgrund i rollen som säljande patientrådgivare, på deltid (50%).

Som Patientrådgivare hos Cavalio har du kontakt med kunder som lider av såväl kraftig som måttlig övervikt och som är intresserade av att genomgå behandling med magsäcksballong eller överviktskirurgi. Du kommer vara den som har den inledande kontakten med dessa kunder innan de fattat beslut om att lägga en magsäcksballong eller genomgå en magsäcksoperation. Vi jobbar endast med kvalificerad leads vilket innebär att alla våra kunder har på förhand själva boka in samtal med oss, där din roll är att följa upp dessa kontakter och kvalificera dem för att gå vidare i processen.

All kontakt med våra kunder sker per telefon eller via nätet. I kontakten med våra kunder ser vi att du är en person som är säljande, lyhörd och kan utveckla ett fint samarbete både med kunden och övriga teammedlemmar.

Du medverkar även i fortbildning av personal och utvecklingsarbete inom verksamheten. Omfattningen kan diskuteras i och med att vi är i en expansiv fas.

Cavalios kontorslokaler ligger i gamla stan i Stockholm. Arbetstiden är flexibel och det finns stora möjlighet att jobba hemifrån.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en säljerfarenhet gärna i kombination med en vårdbakgrund. Extra stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Den intresserade kan ta kontakt via mail för mer information erik.andsberg@cavalio.se eller emma.soderhall@cavalio.se du är även välkommen att slå oss en signal på 08-410 097 62

Inför rekryteringsarbetet har Cavalio tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Email Mejla Cavalio AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 apr (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beskrivning av bolaget

Cavalio hjälper patienter att hamna hos rätt vårdgivare med högsta möjliga kvalifikationer. För överviktsoperationer – gastric sleeve och gastric bypass – har vi ett väl utarbetat samarbete med Ersta sjukhus i Stockholm och
Akutläkarna i Göteborg. Kirurgerna vi väljer att arbeta med har mångårig erfarenhet av just överviktsoperationer och bevisat låg komplikationsfrekvens.
Vår främsta prioritet är hög patientsäkerhet.

Vi lägger stor kraft på att vårda våra kunder väl och se till var och ens personliga behov. Alla ska känna sig trygga hos Cavalio. Det gäller från när du hör av dig till oss första gången hela vägen till åren efter operationen med samtal om hur allt går i ditt liv.

Information om våra magsäcksballongprogram – www.magsacksballong.se

Information om Gastric bypass som Gastric sleeve – www.cavalio.se.