Jurist med inriktning på mervärdesskatt

Jurist med inriktning på mervärdesskatt

Vill du utveckla dina kunskaper och arbeta med momsrådgivning inom olika typer av branscher? Vill du arbeta på ett snabbväxande och dynamiskt företag tillsammans med öppna och intresserade kollegor? Då är CauseyWestling något för dig!

Arbetsuppgifter
Som medarbetare hos CauseyWestling kommer du redan från början av din anställning att rådgöra i processer kring skattemässig momshantering i en mängd olika typer av uppdrag. Momsgrupp har en stor bredd och variation avseende såväl frågeställningar som klienter.
CauseyWestling hjälper dig att utveckla dina befintliga kunskaper och färdigheter samt ger dig en spetskompetens inom moms kopplat till fastighetsområdet, men ser gärna att du har momskunskap från annan bransch och kan hjälpa till att utveckla deras affär.
Du kommer från en början att få vara delaktig i momsrådgivning inom allt från rena fastighetsaffärer till bolagsstrukturer och kommer rapportera till momsgruppens projektledare. Momsgruppen arbetar i ett tight team och du kommer från dag ett beredas möjligheter i både ansvarstagande och utveckling.

Arbetsuppgifterna består bland annat av följande:
  • Delvis eget kundansvar och projektledning mot kunder
  • Stötta juniora medarbetare
  • Utveckla vårt tjänsteutbud mot kund
  • Samarbeta med övriga kollegor inom andra tjänsteområden och skatteslag för att rådge kunderna på bästa sätt
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom mervärdesskatt, samt en juristexamen alternativt likvärdig erfarenhet, och ser dig själv som självgående. Trots det turbulenta året som passerat växer CauseyWestling och deras momsgrupp, därför söker vi dig som vågar ta egna initiativ och vill vara en aktiv del i utvecklingen av moms som tjänsteområde.Det är meriterande om du har kunskap och arbetserfarenhet inom moms från annan bransch än fastighetsbranschen. Vi tror även att du är strukturerad, noggrann, prestigelös och villig att hugga i där det behövs, samt duktig på att bygga relationer. Du ska vara bekvä m med att självständigt författa juridiska skrivelser, ha goda kunskaper i svenska och engelska, samt god datorvana och vi ser det som meriterande om du tidigare haft eget kundansvar.
Arbetsgrupperna bygger i mångt och mycket på en diversifierad sammansättning av kompetenser och personligheter, varför vi lägger stor vikt vid din karaktär.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidareanställning med provanställning. Vi kommer att arbeta löpande med rekrytering och urval till denna tjänst och ser gärna att du ansöker så snart som möjligt genom att skicka in CV, personligt brev samt betyg och övriga intyg i PDF-format
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik, Juridisk rådgivning, Affärsjuridik, Bolagsjurist
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.causeywestling.com/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

CauseyWestling är en nytänkande byrå som alltid strävar efter att ligga i framkant när det kommer till våra arbetssätt samt vår utveckling och digitalisering. CauseyWestling är idag Sveriges största fristående skattebyrå för fastighetsintressenter och stävar nu efter att fortsätta utveckla och bredda sina affärsområden utanför fastighetsvärlden.
Deras olika team består av jurister, ekonomer, ingenjörer och programmerare som dagligen hjälper företag att optimera sina fastighetsinvesteringar. CauseyWestling värdesätter sin unika kompetensmix och det innovativa kunskapsutbyte som kommer därav.

För CauseyWestling är det viktigt att ha kul och att deras medarbetare är engagerade på jobbet, att känner gemenskap och att alla arbetar mot samma mål! Därför arbetar CauseyWestling aktivt med att lyfta sina medarbetare och uppmuntrar dem att komma med nya idéer och tankar för att nå sin fulla kapacitet. Den stora bredden av klienter, kompetensen inom företaget, samt utvecklingsmöjligheterna som bereds anställda, gör CauseyWestling till ett företag med stor potential för framtida kollegor.