Servicetekniker

Servicetekniker

Om tjänsten
Som Servicetekniker på Categori Data AB kommer du att utföra service och driftsättning på brand/inbrott/CCTV och passer-/kommunikationslösningar. Du har ett nära samarbete med projektledarna och självklart med våra duktiga tekniker som jobbar med entreprenader.

Du har ansvar för att fortlöpande rapportera tilläggsarbeten och avvikelser. Planera materialbehov och rapportera till projektledare/sakkunnig ingår också som en del av dina ansvarsområden.

Du ansvarar även för löpande egenkontroller enligt vårt ledningssystem.

I jobbet som servicetekniker så är det självklart att du håller dig underrättad om gällande bestämmelser om inbrottslarm, brandlarm, CCTV, Passer- och kommunikationslösningar.

Om dig
Vi vill att du har en hög teknisk kompetens och har el-teleteknisk utbildning eller motsvarande.
Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet och ett stort kunnande inom larm- och säkerhetsbranschen.

Du har körkort B och är svensk medborgare, eftersom vi jobbar i ett säkerhetsklassat företag, ett krav från våra kunder.
Hos oss har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt.
Vi ser att du har erfarenhet av att ha arbetat med trådbundna larm, felsökning och gärna driftsättning. Du är van vid att arbeta mot uppställda mål, noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet samt en förmåga att arbeta i såväl grupp som självständigt.

Om arbetsgivaren
Categori Data AB är en av de större installatörerna i Mälardalen med cirka 30–40 anställda. Vi växer som företag tillsammans med våra kunder, vilket vi är mycket stolta över. Våra kunder finns bland annat inom stat, kommun och offentliga sektorn som kräver hög säkerhet.
Det innebär att vi kräver svenskt medborgarskap och kontroll hos Rikspolisstyrelsen då vi har larmklass 3, vi utför även arbeten utomlands.

Vi projekterar, dokumenterar och installerar data, tele och säkerhetsanläggningar.

Produktområden vi jobbar inom är Data/Tele/Säkerhet/Brandlarm.
Categori Data AB är ett företag med mångårig erfarenhet och stort kunnande inom data-, tele-,
CCTV- och säkerhetslösningar.

Vi erbjuder
Vår arbetsplats kännetecknas av att vi har stor passion och yrkesstolthet för det vi gör. Vårt mål är att göra företagen till en tryggare och säkrare arbetsplats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du ett stort engagemang för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar.
När du börjar hos oss ger vi dig en genomtänkt onboarding och utbildning som innebär att vi matchar din kompetens du kommer in med till dina nya arbetsuppgifter, för att du på bästa sätt ska känna dig trygg när du axlar din nya roll hos oss.

Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda förmåner som t.ex. friskvårdsbidrag, företagshälsovård, SL-kort, restidsersättning och utbildning.

Kompetensutveckling ser vi som en viktig del i en lärande organisation.
Vi tillämpar även kollektivavtal inom företaget.

Är du den vi söker?
Du gillar att bygga relationer och kan agera som tekniskt stöd såväl internt som externt.

Du arbetar både självständigt och tillsammans med vår arbetsgrupp för att planera och utföra våra uppdrag.
Våra säkerhetslösningar är ofta baserade på dator- och nätverkslösningar vilket kräver att du har goda kunskaper inom området.

Ansökan
Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan som tekniker hos oss. Ansökan skickar du till carina.troedsson@categoridata.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Categori Data AB är ett familjeägt företag med mångårig erfarenhet och stort kunnande inom säkerhetsbranschen och vi arbetar med ständiga förbättringar. Vi finns i Sundbyberg och verkar främst i Stockholmsområdet, Mälardalen men även övriga världen. Vi erbjuder Teknisk dokumentation och service dygnet runt och vi finns alltid där när kunden behöver oss.