Larmtekniker

Larmtekniker

Vi söker idag fler erfarna tekniker

Om tjänsten
Som tekniker hos oss kommer du huvudsakligen att arbeta med installation med kundanpassade tekniska säkerhetsanläggningar inom inbrottslarm, brandlarm, CCTV och passersystem. Du kommer självständigt göra installationer efter givna handlingar och instruktioner.

Om dig
Vi vill att du har en hög teknisk kompetens och har El-teleteknisk utbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har minst fem års erfarenhet med stort kunnande inom larm- och säkerhetsbranschen. Du har även kunskaper om entreprenadbestämmelser, SBF-regler samt erfarenhet av kundvårdande försäljning.

Vi ser att du har erfarenhet av att ha arbetat med trådbundna larm, felsökning och gärna driftsättning. Du är vad vid att arbeta mot uppställda mål, med noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet samt en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.
Arbetsuppgifterna passar dig som tycker om utmaningar, det är en fantastik möjlighet för dig som vill utveckla dig och ditt yrkeskunnande för att ta dina kunskaper till en ny nivå.

Vi erbjuder
En arbetsplats som har stor passion och yrkesstolthet för det vi gör. Vårt mål är att göra företagen till en tryggare arbetsplats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar.
När du börjar hos oss ger vi dig en genomtänkt onboarding och utbildning som innebär att vi matchar din kompetens till arbetsuppgifterna, för att du på bästa sätt ska känna dig trygg när du axlar din nya roll hos oss.

Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag, företagshälsovård, SL-kort, restidsersättning, utbildning mm. Utöver detta har tillämpar vi även kollektivavtal inom företaget.

Är du den vi söker?
Du gillar att bygga relationer och kan agera som tekniskt stöd såväl internt som externt. Du demonstrerar system för våra kunder på ett bra och förståeligt sätt. Du arbetar både självständigt och tillsammans med vår arbetsgrupp för att planera och utföra våra uppdrag. Våra säkerhetslösningar är ofta baserade på dator- och nätverkslösningar vilket kräver att du har goda kunskaper inom området.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen. Du kan ringa Christer Ferm, VD 08-649 09 00.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan som tekniker hos oss. Ansökan skickar du till carina.troedsson@categoridata.se
Mer info
Kontaktperson Christer Ferm
Telefon 08-649 09 00
Email Mejla Christer Ferm
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 juli 2020 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Categori Data AB är en av de större installatörerna i Mälardalen med cirka 30 - 40 anställda. Vi växer som företag tillsammans med våra kunder, vilket vi är mycket stolta över. Våra kunder finns bland annat inom stat, kommun, landsting och offentliga sektorn som kräver hög säkerhet. Det innebär att vi kräver svenskt medborgarskap och kontroll hos Rikspolisstyrelsen då vi har larmklass 3, vi utför även arbeten utomlands.
Vi projekterar, dokumenterar och installerar data, tele och säkerhetsanläggningar.

Produktområden vi jobbar inom är Data/Tele/Säkerhet/Brandlarm.
Categori Data är Kvalitets- Miljö och Arbetsmiljöcertifierade. Privatägt företag.

Categori Data AB är ett företag med mångårig erfarenhet och stort kunnande inom data-, tele-, CCTV- och säkerhetsinstallationer.