Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig

Vill du jobba i ett nytänkande och snabbväxande företag?

Cars2click söker nu en person med erfarenhet av redovisning och som trivs med möjligheten att ta ansvar och använda sin kompetens.

Cars2click är ett biltradingföretag som finns i 8 länder.
Cars2click växer och expanderar, varför vi 2020 behöver förstärkning av en person för att kunna hålla nivån och kvaliten mot våra partners.

Cars2click söker nu en person som kan jobba heltid och ta ansvar för den svenska redovisningen, momsavräkning och exportdokumentation av bilar som köpts i Sverige och säljs på export i Europa. Vi behöver en person som kan redovisning och som är villig att lära sig hur internationell biltrading hanteras. Efter en grundlig introduktion kommer du självständigt ha ansvar för kvaliteten av detta arbete.

Vi söker dig som är utbildad ekonom. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta med redovisning i ett mindre eller medelstort företag.
Du kommer jobba från kontoret i centrala Stockholm i en trevlig miljö med flexibla arbetstider och högt i tak. Du kommer även jobba med vårt internationella team som sitter i Lissabon Portugal, de hanterar ordermottagning, fakturering och koordinerar leveranser.

Dina arbetsuppgifter:
Löpande redovisning, leverantörsfakturahantering samt avstämning av Kassa-bank i Visma eEkonomi. Bolaget har flera konton.Avstämning av moms samt rapportera in Periodisk sammanställning varje månad.Intrastat rapporteringHantering av exportdokumentation, regbevis, CMR

Som person är du självgående, noggrann och proaktiv. Du har förmågan att prioritera och organisera ditt arbete och du trivs i en roll där du får jobba självständigt. Då tjänsten är väldigt affärsnära och innebär mycket kontakter är det viktigt att du är en prestigelös person som uppskattar att jobba i team.

Stämmer detta in på dig? Då kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en prestigelös men samtidigt driven miljö där du får vara delaktig och ges möjlighet att påverka.
Mer info
Kontaktperson Brian Madsen
Telefon 0705595444
Email Mejla Brian Madsen
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cars2click.com
Sista ansökningsdag 23 mars 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cars2click är ett biltradingföretag som finns i 8 länder.
Cars2click växer och expanderar, varför vi 2020 behöver förstärkning av en person för att kunna hålla nivån och kvaliten mot våra partners.