Säljare inom dagligvaruhandeln (DVH) till Carlsberg Sverige, Stockholm

Säljare inom dagligvaruhandeln (DVH) till Carlsberg Sverige, Stockholm

Som säljare på Carlsberg har du helhetsansvar för försäljningen inom ditt geografiska ansvarsområde som i detta fall är Södra Stockholm, Nacka, Värmdö, Tyresö mm där du driver och utvecklar kundrelationer och samarbeten. Dina kunder består av de större kedjorna inom dagligvaruhandeln och det är ute hos dem du spenderar din huvudsakliga arbetstid. Som säljare hos oss hjälper dina kunder med allt från space management och kampanjer till rent praktiska frågor som leverans och pris. Du agerar även rådgivare gentemot kund i syfte att skapa "The Perfect Store" tillsammans.

I rollen som säljare säkerställer du befintliga avtal och arbetar utifrån en besöksplan som du själv ansvarar för att planera och boka upp. Du ingår i ett team med sex kompententa säljare och rapporterar direkt till Regional Sales Manager.

Varför ska du välja Carlsberg?

Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang! Som säljare erbjuds du en roll där du själv har möjligheten att styra och påverka ditt arbete för att nå dina uppsatta mål. Här erbjuds rätt person ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter att växa inom bolaget. Är du rätt person så står du självklart bakom Carlsbergs tre värdeord "Allians, Ansvar, Agera". Carlsberg är ett globalt och expansivt företag med mycket höga ambitioner, starka varumärken och professionella medarbetare som ser fram emot att välkomna dig som vår nya kollega!

Vad du bidrar med till teamet

Du har flera års erfarenhet från dagligvaruhandeln som säljare eller som butiksmedarbetare med inköpsansvar. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknadsföring, ekonomi eller liknande. Du har goda kunskaper i Officepaketet och mycket goda kunskaper i att arbeta digitalt. Det är en fördel om du har erfarenhet från B2B försäljning och meriterande med erfarenhet av arbeta med FMCG eller dryckesvaror. Körkort är ett krav.

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi en affärsmässig, strukturerad och utåtriktad person som brinner för relationsskapande försäljning. Därtill krävs en analytisk förmåga då det är viktigt att kunna göra bedömningar kring volym och pris. Som person är du serviceinriktad, prestigelös, lyhörd samt en lagspelare som brinner för att uppnå mål tillsammans med sina kunder och kollegor!

Låter detta intressant? Ansök nu!

För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Talent Specialist Jenny Molander via mail: rekrytering@carlsberg.se. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 24:e november 2019.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://carlsbergsverige.se/
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.