Junior Lönespecialist

Junior Lönespecialist

Har du utbildning inom lön och är i början av din karriär? Söker du en bred administrativ roll med möjlighet att få arbeta med frågor kopplat till både lön och HR? Då kanske du är vår nya Junior Payroll Specialist på Carlsberg Sverige!

Om jobbet
I rollen som Junior Payroll Specialist består dina arbetsuppgifter bland annat av löneberedning, lönekörning, semesterberäkning, upplägg av nyanställningar, uträkning av slutlöner, ta fram arbetsgivarintyg, personaladministration, kontakt med myndigheter m.m. Dina arbetsuppgifter är administrativt varierade och det finns stora möjligheter att jobba med många olika delar inom både HR och lön.

Tjänsten är tillsvidare och utgår från vårt kontor i Solna där du ingår i ett team om fem kollegor och rapporterar till HR Operations Manager. Arbetet sker i nära samarbete med kollegor inom HR Operations där ni tillsammans också agerar first line support till organisationens chefer och medarbetare i HR-frågor.

Varför ska du välja Carlsberg?
Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang. Hos oss får du en spännande och utmanande roll i ett expansivt företag med mycket höga ambitioner. Du välkomnas till ett team där vi är måna om att skapa en positiv och hjälpsam gruppdynamik där du ska känna dig trygg in din roll och ha rätt förutsättningar för att lyckas! Är du rätt person så står du självklart bakom Carlsbergs tre värdeord "Alignment, Accountability, Action".

Vad vi önskar av dig
Vi söker dig som har utbildning inom lön och är i början av din karriär. Har du tidigare praktiskt erfarenhet av HR- och löneadministration ser vi det som meriterande. Vi ser det även som extra meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med SAP Successfactors, SAP Lön och/eller ProMark tidrapporteringssystem, men det är inte ett krav. Eftersom du har breda kontaktytor inom organisation i denna roll behärskar du svenska och engelska.

Som person är du självgående och driven med mycket god kommunikativ förmåga. Du är serviceinriktad och har ett proaktivt arbetssätt för att alltid leverera bästa resultat. Vi ser även att du trivs med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor och värdesätter gruppens gemensamma leveranser.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag!
Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår Talent Specialist Ludvig Åkesson via: ludvig.akesson@carlsberg.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-09-30. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://carlsbergsverige.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.