Distriktansvarigsäljare/Account Manager

Distriktansvarigsäljare/Account Manager

Är du målfokuserad med ett brinnande intresse för försäljning? Trivs du med att arbeta med långa projekt där kundrelationen står i fokus? Då har vi den perfekta tjänsten till dig som distriktansvarig säljare!

Som distriktansvarig säljare inom HORECA har du ett helhetsansvar för ett geografiskt område i Stockholm där du driver och utvecklar försäljningen tillsammans med dina restaurangkunder. Du sköter allt från avtalsupprättande till löpande uppföljning, där målet är att växa tillsammans med kunderna över tid. Majoriteten av din arbetstid spenderar du ute hos dina kunder för att skapa en genuin förståelse och ett långsiktigt samarbete. Dina kunder är både befintliga kunder och potentiellt nya kunder och består av allt från mindre kvarterskrogar till större restaurangkedjor vilket gör att du har många olika kontaktytor såsom restaurangägare, barchefer och andra ansvariga. Som distriktansvarig säljare hos oss ser du till att våra prioriterade produkter finns tillgängliga för konsumenten och du hjälper dina kunder med allt från kampanjer till praktiska frågor rörande leverans och pris. I rollen som distriktansvarig säljare har du budgetansvar och målsätts på att växa ditt distrikt i volym och lönsamhet. Du ingår i ett team av fem kompetenta säljkollegor och rapporterar direkt till Regional Sales
Manager.

Varför ska du välja Carlsberg?
Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang! Som distriktansvarig säljare erbjuds du en roll i Carlsberg koncernen med cirka 40 000 anställda och den fjärde största bryggerikoncernen i världen som säljer produkter i över 150 marknader. I denna roll arbetar du med många olika kontaktytor vilket skapar goda förutsättningar för att lära känna hela verksamheten. Det är ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter att växa inom bolaget, både inom Carlsberg Sverige och andra
Carlsberg marknader.

Som distriktsansvarig säljare erbjuds du en roll där du dagligen arbetar nära Sveriges främsta dryckesvarumärken. Du har själv möjligheten att styra och påverka ditt arbete för att nå dina uppsatta mål och drivs du av att tävla kommer du trivas. Här erbjuds rätt person ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter att växa inom bolaget. Carlsberg är ett globalt och expansivt företag med mycket höga ambitioner både när det kommer till säkerhet och hållbarhet. Together Towards Zero är vårt hållbarhetsprogram och består av fyra huvudområden: Noll vattenspill, Noll olyckskultur, Noll koldioxidutsläpp och Noll oansvarig konsumtion. Mer information om vårt hållbarhetsprogram kan du läsa om på okorkat.se.

Vad vi önskar av dig
Du har ca 3 års erfarenhet av att arbeta som distriktsäljare, gärna inom HORECA/On Trade eller motsvarande bransch men inget krav. Vi ser det som fördelaktigt om du har eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknadsföring eller ekonomi samt erfarenhet av att arbeta inom FMCG eller med dryckesvaror.

Vi söker dig som har mycket god kunskap inom förhandling och som känner dig trygg i att driva igenom affären från start till mål. För att vara lämplig i rollen som distriktschef hos oss är det viktigt med goda kunskaper i Office paketet, framför allt Excel. Körkort är ett krav.

Som person har du hög energi och en stark drivkraft med stor passion för branschen, mat och dryck! Du beskriver dig själv som entreprenöriell och kommer gärna med innovativa lösningar för att uppnå de bästa resultaten tillsammans med dina kunder. Du är en sann lagspelare där det är meriterande om du har erfarenhet från lagidrott då samarbete med dina kollegor är mycket viktigt. För att trivas i rollen som distriktansvarig säljare hos oss är du affärsmässig och strukturerad med en mycket god analytisk förmåga för att kunna fatta snabba och välgenomtänkta beslut. Avslutningsvis tror vi att du är utåtriktad och en relationsskapare ut i fingerspetsarna!

Är du rätt person så står du självklart bakom Carlsbergs tre värdeord "Allians, Ansvar, Agera".

Låter detta intressant? Ansök nu!
För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Regional Sales Manager Martin Hansson via mail: martin.hansson@carlsberg.se.
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-09-26.

Sökord: distriktansvarig, account manager, distriktsäljare, säljare, distriktschef, fältsäljare, utesäljare, sales manager, sales, FMCG, On Trade
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://carlsbergsverige.se/
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.