Distriktansvarig säljare/Account Manager

Distriktansvarig säljare/Account Manager

Är du målfokuserad med ett brinnande intresse för försäljning? Trivs du med att arbeta med långa projekt där kundrelationen står i fokus? Då har vi den perfekta tjänsten till dig som säljare hos oss på Carlsberg! Tjänsten är en visstidsanställning med start så snart som möjligt eller enligt ök till och med augusti 2023.

Som säljare inom HORECA kommer du arbeta nära våra distriktansvariga säljare i Stockholmsregionen där ni tillsammans utvecklar försäljningen med både befintliga och nya restaurangkunder. Du kommer ha eget ansvar över prospektering där du kartlägger samt skapar relationer och affär med nya potentiella kunder. Dina kunder består av allt från mindre kvarterskrogar till större restaurangkedjor vilket gör att du har många olika kontaktytor såsom restaurangägare, barchefer och andra ansvariga.

Som säljare hos oss ser du även till att våra prioriterade produkter finns tillgängliga för konsumenten och du hjälper våra kunder med allt från kampanjer till praktiska frågor rörande leverans och pris. Du ingår i ett team av fem kompetenta säljkollegor och rapporterar direkt till Regional Sales Manager.

Varför ska du välja Carlsberg?
Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang! Som säljare erbjuds du en roll i Carlsberg koncernen med cirka 40 000 anställda och den fjärde största bryggerikoncernen i världen som säljer produkter i över 150 marknader. I denna roll arbetar du med många olika kontaktytor vilket skapar goda förutsättningar för att lära känna hela verksamheten. Det är ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter att växa inom bolaget, både inom Carlsberg Sverige och andra Carlsberg marknader.

Som säljare erbjuds du en roll där du dagligen arbetar nära Sveriges främsta dryckesvarumärken. Du har själv möjligheten att styra och påverka ditt arbete för att nå dina uppsatta mål och drivs du av att tävla kommer du trivas. Här erbjuds rätt person ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter att växa inom bolaget. Carlsberg är ett globalt och expansivt företag med mycket höga ambitioner både när det kommer till säkerhet och hållbarhet. Together Towards Zero är vårt hållbarhetsprogram och består av fyra huvudområden: Noll vattenspill, Noll olyckskultur, Noll koldioxidutsläpp och Noll oansvarig konsumtion. Mer information om vårt hållbarhetsprogram kan du läsa om på okorkat.se.

Vad vi önskar av dig
Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet av försäljning, gärna inom HORECA/On Trade eller motsvarande bransch men inget krav. Vi ser även att du brinner för prospektering och motiveras av resan till att vinna en ny kund. Det är också fördelaktigt om du har eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknadsföring eller ekonomi samt erfarenhet av att arbeta inom FMCG eller med dryckesvaror. För att vara lämplig i rollen som säljare hos oss är det viktigt med goda kunskaper i Office paketet, framför allt Excel. Körkort är ett krav.

Som person har du hög energi och en stark drivkraft med stor passion för branschen, mat och dryck! Du beskriver dig själv som entreprenöriell och kommer gärna med innovativa lösningar för att uppnå de bästa resultaten tillsammans med dina kunder. Du är en sann lagspelare där det är meriterande om du har erfarenhet från lagidrott då samarbete med dina kollegor är mycket viktigt. För att trivas i rollen som distriktansvarig säljare hos oss är du affärsmässig och strukturerad med en mycket god analytisk förmåga för att kunna fatta snabba och välgenomtänkta beslut. Avslutningsvis tror vi att du är utåtriktad och en relationsskapare ut i fingerspetsarna!

Är du rätt person så står du självklart bakom Carlsbergs tre värdeord "Allians, Ansvar, Agera".

Låter detta intressant? Ansök nu!
För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Regional Sales Manager Martin Hansson via mail: martin.hansson@carlsberg.se. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 augusti 2022.

Sökord: distriktansvarig, account manager, distriktsäljare, säljare, distriktschef, fältsäljare, utesäljare, sales manager, sales, FMCG, On Trade
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida https://carlsbergsverige.se/
Sista ansökningsdag 25 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.