Kalkylator inom VVS

Kalkylator inom VVS

Om tjänsten
Vi söker nu en Kalkylator till Carl Hanssons Rör & Värme i Stockholm. Som kalkylator på Carl Hanssons Rör & Värme utför du kalkylarbete i linje med verksamhetens mål och strategiska planer. Du är delaktig under hela anbudsprocessen från förfrågan till färdigt anbud/beställning, förhandling med kund, men även under produktionsfasen som stöd till projektledaren.

Om dig
Vi söker dig som är etablerad kalkylator och har erfarenhet från kalkylering eller projektering inom VS eller bygg- och installationsbranschen. Du kan vara utbildad VS-montör, utbildad VVS-ingenjör eller ha liknande utbildning/erfarenhet och som nu vill utvecklas i rollen som VS-kalkylator. Som person är du driven, målinriktad samt affärsmässig och du har förmågan att se affärsmöjligheter i en förfrågan. Rollen kräver att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Om Carl Hanssons Rör & Värme
Sedan drygt 100 år tillbaka är Carl Hanssons Rör & Värme ett av Stockholmsregionens mest etablerade och ledande VVS-bolag med mycket historia och kunskap innanför väggarna. De erbjuder helhetslösningar inom installation, service och underhåll av VVS-anläggningar. Deras målsättning är inte att bli störst- utan att med bred kompetens, rätt kvalitet, kostnadseffektivitet och hög leveransprecision vara din bästa samarbetspartner. Så vad är hemligheten för att överleva i 100 år och hur gör man för att överleva i 100 år till? Carl Hanssons har alltid sett kontinuitet och långsiktighet som mycket viktigt- i ägande, ledning och personalorganisation. De tror att det finns ett samband mellan lång anställningstid, trivsel, god arbetsmiljö, ansvarskänsla och hög kvalitet gentemot kunden. Idag har Carl Hanssons ca 60 anställda och har 120 mkr i årsomsättning. De utför entreprenader och service i Stockholmsregionen.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
Läs mer på www.workweb.se och bli en del av vårt nätverk redan idag!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos Carl Hanssons Rör & Värme.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://workweb.se
Sista ansökningsdag 4 apr (14 dagar kvar)