Kundservicemedarbetare till Carglass®

Kundservicemedarbetare till Carglass®

Vill du arbeta i en välkomnande händelserik miljö, där du tillsammans med ditt team arbetar för att göra kunderna riktigt nöjda?

Hos Carglass® kommer du få använda din expertis inom kundservice för att hjälpa våra kunder, både interna som externa kunder där ingen dag är den andra lik. Trivs du i en föränderlig miljö där du har stor påverkan på varje enskild kund, då ska du söka till oss!

Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 18 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. Carglass® Sverige rankas av Trustpilot som nr 1 bland de fyra bästa företagen i kategorin bilreparation.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.

Arbetsuppgifter
I din roll som Kundservicemedarbetare är din primära uppgift att ansvara för alla inkommande ärenden från våra kunder, både privatpersoner och företagskunder. Tillsammans med ditt team kommer ni arbeta för att alltid leverera service i världsklass. En arbetsdag består av varierande arbetsuppgifter så som hantering av inkommande ärenden via telefon, mejl och chatt där merförsäljning av våra tilläggsprodukter blir en naturlig del kontakten. Utöver detta kommer du arbeta en del administrativt för att hantera ärenden vidare. Detta är en roll med varierande uppgifter med stort fokus på kundnöjdhet och exceptionell service. Arbetstiderna är primärt 07:30-16:30, måndag-fredag med viss förändring under högsäsong. Kundcentret är beläget på Carglass® huvudkontor i ljusa lokaler vid Karlavägen.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Kontakt med kunder via chatt, mejl och telefon
 • Supportera verkstäder med diverse olika ärenden
 • Administrera kalkyler till försäkringsbolag
 • Vara behjälplig till företagets VIP kunder
 • Underhålla kundnöjdheten genom att exempelvis svara på recensioner

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av en roll inom kundtjänst via telefon. Alternativt har du arbetat med telefon som huvudsakliga arbetsverktyg och har ett brinnande intresse för kundservice och kundnöjdhet. Vi söker dig som vill ge exceptionell service, du ser lösningar och tycker om att göra allt för att underlätta för andra. Du trivs med att arbeta administrativt. Som person är du social, öppen och serviceinriktad. Du är flexibel och har förmågan att arbeta strukturerat och ordningsamt, samt att du ser till kundens behov. Vi ser även att du är driven och engagerad i ditt arbete. Du är bra på att samarbeta med andra och trivs med att arbeta i team. Du ser lösningar, och har en positiv energi som du gärna delar med dig av.

Kvalifikationer
 • Jobbat med telefonkontakt tidigare
 • Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
 • Mycket god systemvana
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
 • Goda kunskaper i engelska
 • Arbetat med kundtjänst tidigare är meriterande
 • Arbetat med försäljning tidigare är meriterande

Ett steg i rekryteringsprocessen är ett besök hos vår företagshälsovård för alkohol- och drogtest i enlighet med vår alkohol- och drogpolicy.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning, tillträde enligt överenskommelse.

Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på olika företag och tjänster genom en digital förmånsportal.

Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.

Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!

Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.carglass.se/
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren