Teknisk innesäljare

Teknisk innesäljare

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi erbjuder dig

Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Cardi och Elektroskandia. Du kommer ingå i Cardi teamet som består av 30st medarbetare som alla jobbar med belysning och du kommer ha din arbetsplats på Cardis kontor i Stockholm. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Arbetsuppgifter

I rollen som Teknisk innesäljare är du en viktig länk i säljkedjan och kommer verka i ett nära samarbete med våra säljare och kunder. Du kommer arbeta med varumärket Cardi samt våra agenturer i olika typer av belysningsprojekt. Våra kunder är butikskedjor, föreskrivande led samt övriga kunder till Elektroskandia.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak innefatta;
  • Att aktivt jobba utifrån företagets övergripande strategi, samt bidra till att avdelningen utvecklas mot såväl kortsiktiga som långsiktiga mål.
  • Arbeta med offerter, orderhantering, inköp, leveransplanering samt verkar som koordinator i större kundprojekt.
  • Bistå med teknisk rådgivning inom el- och belysningsteknik både internt och externt.
  • Arbeta som säljsupport till kundansvarig säljare och mot övriga säljteam.
Vi söker dig som

Som har en teknisk bakgrund, gärna inom belysning. Erfarenhet från belysningsbranschen är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du relationsskapande och serviceinriktad och med en positiv inställning. Du trivs i en miljö med högt tempo med mycket kontakt tillsammans med kunder och kollegor. Du har ett affärsfokus och är lyhörd för kundens behov. Du kan arbeta strukturerat och har förmågan att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Eftersom vi har både svensktalande och engelsktalande leverantörer behöver du vara bekväm i båda språken i tal och skrift.

Sista ansökningsdatum för tjänsten är 2022-05-31. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan. Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

För frågor kring tjänsten kontakta chef Fredrik Lindeberg, 070-603 69 11 eller Fredrik.lindeberg@cardi.se.

Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström 040-38 51 13
Mer info
Kontaktperson Fredrik Lindeberg
Telefon 070-603 69 11
Email Mejla Fredrik Lindeberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.elektroskandia.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi. Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern.