Sales Advisor till Carnext.com – Leaseplan Sverige AB

Sales Advisor till Carnext.com – Leaseplan Sverige AB

Om företaget

LeasePlan är ett av världens ledande företag inom operationell billeasing och fleet management med 1,7 miljoner fordon som hanteras i över 30 länder. Vår kärnverksamhet handlar om att hantera fordon genom hela livscykeln för våra kunder. Detta innebär att vi tar hand om allt från inköp, försäkring, service och slutligen försäljning av brukade fordon. Med över 50 års erfarenhet är vi en pålitlig partner för våra privata-, företags- och mobility servicekunder. Vårt uppdrag är att tillhandahålla innovativa och långsiktigt hållbara fordonsleasinglösningar var du än befinner dig och var du än behöver befinna dig - så att du kan fokusera på What's Next!

Sommaren 2019 etablerade LeasePlan Sverige en toppmodern bilanläggning - "CarNext.com Store" - i Upplands Väsby, med plats för hela 300 bilar inomhus! Målbilden är att sälja 2 000 bilar till slutkonsument inom ett par år och samtidigt bjuda på en kundupplevelse utöver det vanliga. Inom LeasePlan Europa pågår just nu en etablering av 40 stycken CarNext.com Stores. Med andra ord, det händer saker inom LeasePlan just nu!

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Jens Ström, tel. 08 409 144 46. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jens Strom
Telefon 08-409 144 46
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer att arbeta med flera av bilvärldens mest attraktiva bilmärken. Inom CarNext.com säljer vi inte bara begagnade bilar genom att förhandla om priset. Vi hjälper våra kunder att hitta rätt bil till rätt pris för att passa deras behov, till rätt pris och rätt tilläggstjänster såsom skräddarsydd finansiering, garanti och serviceavtal.

Som Sales Advisor kommer du tillsammans med ditt team arbeta för att ge våra kunder bästa tänkbara köpupplevelse, både när de besöker bilhallen och när de visat intresse för en bil via vår hemsida. För att uppnå detta tar du ansvar för hela processen, från första kontakt till avslutad affär och uppföljningssamtalet som säkerställer det vi värderar allra högst - kundnöjdheten. Du agerar rådgivare och förser våra kunder med tillförlitliga råd och är en support genom hela affären. Ditt fokus är att på ett trovärdigt och professionellt sätt hitta rätt bil och tilläggstjänster för varje kund, där en av de mest värdefulla belöningar du kan få är ett tack från dem.

För att trivas hos oss tror vi att du delar vår äkta och genuina entusiasm för bilar och trivs med att prata med kunder om fördelarna och nackdelarna med olika bilar, antingen via telefon eller via ett fysiskt möte. Som person är du driven och vill göra resultat vilka vi når gemensamt genom att arbeta kvalitetsmedvetet och med kundens behov i fokus. Ditt bemötande är vänligt men ändå professionellt, kunnigt och trovärdigt; du kommer ofta att vara kundens första kontaktpunkt med LeasePlan så du är vårt företags ansikte utåt och därmed en varumärkesambassadör för oss.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom retail och försäljning. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du tar med dig sälj- och serviceerfarenhet från utanför branschen. Det är viktigt för oss att du är en stark lagspelare / teamplayer; även om din individuella prestation är viktig så bedöms teamet också och belönas som en helhet. Att fira varandras framgångar sporrar oss att prestera ännu bättre tillsammans!