Account manager till DeskHero i Stockholm

Account manager till DeskHero i Stockholm

DeskHero är nu inne i ett expansivt skede och söker därför två till TM-säljare som kan hjälpa företaget att fortsätta växa.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med bearbetning av nykund samt förnyelse via telefon mot bl.a. ekonomi- och redovisningsbyråer för att ansluta dem till tjänsten. Du kommer få listor och kundmaterial att bearbeta men även egen prospektering ingår. Du ansvarar löpande för din egen säljadministration och arbetar under eget budgetansvar samt kommer mätas mot uppsatta mål.

Kvalifikationer

Du har minst 2 år erfarenhet inom Telemarketing, gärna från katalog- eller söktjänster, abonnemang eller liknade tjänster riktade till företag. Du trivs med att sälja med telefonen som redskap och är uthållig och intresserad av att tjäna pengar. Du är en person som är självgående och som stimuleras av kontakter med kunder och att nå uppsatta mål. En engagerad teamspelare som vill vara med och bygga upp något nytt.

DeskHero erbjuder dig

DeskHero sitter centralt på Riddargatan nära Stureplan i Stockholm. Vi jobbar dagtid 8.30-17.00 och erbjuder en hög fast lön plus provision från första kronan utan tak. Vi är ett tight team som gillar kul och prestigelös samvaro samt att fira våra segrar. Eftersom vi är ett litet bolag har du även möjlighet att få inflytande och påverka hur vi utformar verksamheten och vår tjänst. Bolaget har idag samarbetsavtal med SRF-konsulterna, FAR och Svenska standardbolag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://captohr.se/job/deskhero-account-manager/
Sista ansökningsdag 3 okt 2020 (11 dagar kvar)