Teamleader - natt

Teamleader - natt

Widrikssons Åkeri växer och för deras räkning söker vi en hungrig Teamleader för arbete nattetid i en roll där du får en viktig roll i bolagets fortsatta framgång.

Tjänsten

Som Teamleader ansvarar du för att den nattliga sorteringen av gods sker på ett föredömligt sätt. Du arbetar operativt och deltar själv i sorteringsarbetet. Du ansvarar för att eventuella fel och reklamationer åtgärdas korrekt. Efter avslutat sorteringsarbete säkerställer du att chaufförer lastar gods och startar distributionen i rätt tid.

I dagsläget är det teamleaderansvar för tre personer men personalansvar kan bli aktuellt för rätt person.

Arbetstiderna är mån-tor 23:00-09:00 & fre-lör 23:00-03:00 och tjänsten är placerad i Västberga.

Kvalifikationer

Du som söker har erfarenhet från arbete på terminal, gärna från paketsortering. Du har starka ledaregenskaper med förmågan att snabbt fatta svåra beslut. Du har förmågan att med helikopterperspektiv skapa bild över vad som behövs göras och agera därefter. Du har flertalet olika kontaktvägar och är tydlig, bestämd och korrekt oavsett vem dialogen sker med.

Du pratar och skriver svenska och engelska mycket bra. Du har truckkort, B-körkort, har du även C-körkort är det meriterande.

Intressant?

Som Teamleader på Widrikssons erbjuds du en utmanande roll i ett växande bolag där du får möjlighet att "äga" terminalen nattetid och lyfta bolaget till nya nivåer.

I denna process samarbetar vi med Captica och önskar att all kommunikation går via dem. Har du frågor angående rollen är du välkommen att ringa på telefon 08-411 24 70.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Widrikssons Åkeri AB är ett distributionsföretag med verksamhet i Stockholm och Göteborg som fokuserar på last mile-distribution. Genom att kombinera mångårig erfarenhet och hållbarhetsfokus med ny teknik har Widrikssons en tydlig tillväxtstrategi/tillväxtambition. Widrikssons Åkeri AB omsätter ca 130 MSEK och har en vagnpark på omkring 100 fordon som samtliga körs på fossilfria bränslen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rekrytering och konsulttjänster handlar om att hitta rätt person och personlighet. För att lyckas med det arbetet krävs i sin tur personligt engagemang och personkännedom. Det är kärnan i Captica och vårt erbjudande. Sedan starten 2006 har vi hjälpt många att hitta rätt. Vi har ingen fast mall för hur uppdragen ska lösas, utan utgår istället från hur processen görs enklast och bäst utifrån just dina förutsättningar och önskemål. Så här beskriver två av våra kunder hur det är att arbeta med oss.