Teamleader natt till Bring!

Teamleader natt till Bring!

Till Brings verksamhet i Västberga söker vi dig som är redo för en ansvarsfull roll som Teamleader för paketsortering nattetid.

Arbetsuppgifter

Som Teamleader för paketsortering arbetsleder du ca 12 personer som arbetar på terminalen. Du ansvarar för att verksamheten på ditt pass lever upp till och helst överträffar uppsatta mål och nyckeltal. Du ansvarar för att paket och övrigt gods sorteras och fördelas enligt uppsatta rutiner samt förbättringar av dessa. Tillsammans med Produktionschefen ansvarar du för att planera den dagliga driften.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Delta och leda det dagliga arbetet
 • Säkerställa den dagliga driften
 • Uppföljning och analys av nyckeltal
 • Säkerställa att det finns korrekta rutiner och arbetsprocesser
 • Arbete enligt LEAN
 • Administration kopplat till tjänsten
 • Aktivt delta i HMS (Hälsa, miljö, säkerhet) - relaterat arbete
Vi söker dig som har:
 • Ledarerfarenhet i form av tidigare arbetsledarroll är önskvärd men även annan ledarerfarenhet är meriterande
 • Flytande svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska
 • Gärna vana från terminalarbete och är duktig truckförare
 • Idrottsbakgrund är meriterande
 • Hanterar IT och Excel bra
Vi tror att du ser detta som ett steg i din utveckling som ledare. Som person är du ordningsam, strukturerad och noggrann. Du är lyhörd, är bra på att kommunicera information och riktlinjer till dina medarbetare på ett tydligt och motiverande sätt. Du präglas av ett högt kvalitetstänk och har förståelsen för att varje försändelse är viktig. Din kommunikativa förmåga gör att du får personer att lyssna och engagera sig. Vi ser gärna att du är förändringsbenägen, har ett stort tålamod och uthållighet. Du trivs med eget ansvar och klarar av att arbeta i ett stundtals högt tempo och med många moment.

Arbetsplats är Västberga och arbetstiderna är mån-fre 02:00-11:00 (beroende på arbetstidsförkortning)

Intresserad?

Tjänsten är tänkt att starta snarast möjligt, vi vill därför ha din ansökan omgående. I denna rekrytering samarbetar vi med Captica varför all kommunikation hänvisas till Captica. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att maila på info@captica.se

Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot företagskunder, och är en av Nordens ledande logistikaktörer. Våra värdeord, tar ansvar, spelar för laget och vill mer, styr vårt sätt att arbeta och bidrar till en inkluderande och mångfaldig arbetsplats.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rekrytering och konsulttjänster handlar om att hitta rätt person och personlighet. För att lyckas med det arbetet krävs i sin tur personligt engagemang och personkännedom. Det är kärnan i Captica och vårt erbjudande. Sedan starten 2006 har vi hjälpt många att hitta rätt. Vi har ingen fast mall för hur uppdragen ska lösas, utan utgår istället från hur processen görs enklast och bäst utifrån just dina förutsättningar och önskemål. Så här beskriver två av våra kunder hur det är att arbeta med oss.