Support med teknikintresse

Support med teknikintresse

CaCharge är en etablerad start-up i medvind och vi söker därför dig som har tekniskt intresse och vill ta en viktig roll i bolaget och bli en del av CaCharges Operations Team.

Tjänsten

Det går fort hos CaCharge och verksamheten växer vilket gör att ingen dag är den andra lik. Som del i teamet arbetar du väldigt brett där din huvudsakliga uppgift är att göra kunderna nöjda och bidra till att vi ständigt blir bättre på det vi gör både i Sverige och internationellt.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a att:
  • Ge teknisk support på telefon och mail för användare, fastighetsägare & installatörer
  • Hantera kundleveranser samt hjälpa kunderna att anpassa CaCharge's laddtjänst till just deras behov
  • Assistera partners i Sverige och utomlands med att komma igång med CaCharge's laddtjänst
  • Felsöka och testa tillsammans med avdelning för Teknik & Utveckling
Utöver ovan kan det förekomma arbetsuppgifter av varierande karaktär som följer bolagets utveckling.

Vem söker vi?

För att du ska lyckas i rollen är du helt prestigelös, är nyfiken, flexibel och lösningsorienterad med tekniskt intresse.

Vi tror att du:
  • Gillar tanken på att vara en del av ett snabbfotat start-up bolag som levererar mjukvarutjänster med den senaste tekniken.
  • Är tekniskt intresserad och självklart datorvan.
  • Är serviceminded och trivs av att hjälpa kunder och lösa deras problem
  • Har en naturlig fallenhet och intresse för att hålla ordning på leveranser.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Har körkort B
Utöver ovan är du en lagspelare som trivs i en verksamhet som växer med bredd i arbetsuppgifterna som ändras i takt med bolagets tillväxt. Har du teknisk utbildning och erfarenhet från el är det meriterande. Vi tror även att du har förmågan att hantera många uppgifter samtidigt och obehindrat växla emellan dem.

Vad erbjuds du?

Du ges en möjlighet att vara del i ett tillväxtbolag som ständigt utvecklas och där du blir en viktig del i bolagets fortsatta tillväxt. Tjänsten är placerad i Kista och du erbjuds tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

I den här rekryteringen samarbetar CaCharge med Captica AB varför all kommunikation går via Captica. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa Captica på telefon 08-411 24 70

Om CaCharge

CaCharge är ett snabbväxande företag i den tekniska utvecklingen framkant som erbjuder avancerad elbilsladdning. Vår vision är ett samhälle där alla kan köra elbil. CaCharges unika avancerade skalbara laddtjänst med effektstyrning, flexibel användarhantering, smidiga betalningslösningar och kundsupport gör ekonomiskt hållbar elbilsladdning möjlig.

Med över 3 000 sålda laddplatser i Sverige har vi passerat de första etapperna på resan som kommer att ta oss långt utanför Sveriges gränser. Vill du vara med på fortsättningen i ett snabbväxande bolag som redan nu erbjuder framtidens elbilsladdning. Läs mer här, www.cacharge.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rekrytering och konsulttjänster handlar om att hitta rätt person och personlighet. För att lyckas med det arbetet krävs i sin tur personligt engagemang och personkännedom. Det är kärnan i Captica och vårt erbjudande. Sedan starten 2006 har vi hjälpt många att hitta rätt. Vi har ingen fast mall för hur uppdragen ska lösas, utan utgår istället från hur processen görs enklast och bäst utifrån just dina förutsättningar och önskemål. Så här beskriver två av våra kunder hur det är att arbeta med oss.