Redovisningsekonom till fastighetsbolag

Redovisningsekonom till fastighetsbolag

Har du erfarenhet av redovisningsarbete inom fastighetsbranschen? Vill du ha ett uppdrag som ställer höga krav på dig och i gengäld erbjuder stimulerande arbetsuppgifter, stort eget ansvar och kompetenta kollegor? Då har vi uppdraget för dig!.

TIll vår kund i fastighetsbranschen söker vi dig som är Redovisningsekonom med erfarenhet från fastighetsbranchen till ett uppdrag på ca 6 månader med start snarast möjligt. Uppdraget är på heltid med placering hos vår kund centralt i Stockholm.

Arbetsuppgifter

I din roll som Redovisningsekonom arbetar du tätt med dina kollegor på bolaget och du blir delaktig i alla delar inom redovisningen. Du kommer att arbeta med såväl löpande redovisning som skattedeklarationer, projektredovisning, verksamhetsuppföljning och budgetarbete.

I dina arbetsuppgifter kan det ingå:
  • Löpande redovisning
  • Projektredovisning
  • Betalningar
  • Avstämningar
  • Momsdeklarationer
  • Bokslut
  • Uppföljning och analys
Rollen innebär ett stort ansvar och många varierande arbetsuppgifter där du rapporterar till CFO.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet från redovisningsarbete i fastighetsbolag. Du har erfarenhet från affärssystem och hantera MS office, främst Excel utmärkt.

Som person har du förmågan att snabbt och självständigt sätta dig in i arbetsuppgifterna och trivs med att leverera mot deadlines. Vidare är du positiv, engagerad och handlingskraftig.

Intressant?

Då vill vi ha din ansökan omgående! Uppdraget är ett konsultuppdrag på ca 6 månader med omgående start. Som konsult hos Captica blir du en del av Capticas konsultverksamhet där du förutom bra villkor, kollektivavtal ges möjlighet att tillsammans med dina konsultkollegor ta del av flertalet olika aktiviteter.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa på telefon 08-411 24 70
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rekrytering och konsulttjänster handlar om att hitta rätt person och personlighet. För att lyckas med det arbetet krävs i sin tur personligt engagemang och personkännedom. Det är kärnan i Captica och vårt erbjudande. Sedan starten 2006 har vi hjälpt många att hitta rätt. Vi har ingen fast mall för hur uppdragen ska lösas, utan utgår istället från hur processen görs enklast och bäst utifrån just dina förutsättningar och önskemål. Så här beskriver två av våra kunder hur det är att arbeta med oss.