Paid media manager - foreo

Paid media manager - foreo

Skapar du trender istället för att följa dem? Vet du hur man skapar kreativa kampanjer som blir ihågkomna? Har du en stark åsikt om hur det digitala medielandskapet kommer att utvecklas inom en snar framtid? Om så är fallet, kanske FOREO är platsen för dig. FOREO expanderar och letar nu efter en Paid Media Manager till det nordiska marknadsföringsteamet baserat i Stockholm.

Om rollen:
  • Hantera vår marknadsföringsstrategi och se till att vi når våra mål och KPI:er
  • Förhandla, planera och genomföra kampanjer genom alla betalade kanaler
  • Utvärdera och analysera alla marknadsföringsaktiviteter
Huvudfokus för denna position är att ansvara för marknadsföringsbudgeten och se till att de digitala marknadsföringsaktiviteterna planeras och genomförs effektivt. Vi ser att du har en stor vilja att utforska nya affärsmöjligheter, är öppen för att dyka in i det okända, är välorganiserad och söker ständigt efter nya innovativa marknadsföringsaktiviteter. Samtidigt som du konstant håller dig uppdaterad i det ständigt föränderliga digitala medielandskapet.

Vi söker:
  • Kandidatexamen i marknadsföring, kommunikation eller ett relaterat område
  • Resultatdriven, kreativ och analytisk
  • Positiv, proaktiv och en bra lagspelare
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning om 6 månader. I tjänsten kan det förekomma resor med övernattning. Om du vill vara en del av FOREOs fantastiska resa, tveka inte att ansöka om vår lediga tjänst.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Captica. Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor ? kontakta Christoffer på Captica 08 411 24 70
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 apr 2020 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rekrytering och konsulttjänster handlar om att hitta rätt person och personlighet. För att lyckas med det arbetet krävs i sin tur personligt engagemang och personkännedom. Det är kärnan i Captica och vårt erbjudande. Sedan starten 2006 har vi hjälpt många att hitta rätt. Vi har ingen fast mall för hur uppdragen ska lösas, utan utgår istället från hur processen görs enklast och bäst utifrån just dina förutsättningar och önskemål. Så här beskriver två av våra kunder hur det är att arbeta med oss.