Marketing & communications assistant - foreo

Marketing & communications assistant - foreo

FOREO expanderar och letar nu efter en Marketing & Communications Assistant till det nordiska marknadsteamet baserat i Stockholm. Huvudfokus för denna position är att stötta upp det lokala marknadsteamet gällande alla marknadsföringsaktiviteter i Norden. Vi ser att du har ett genuint intresse för marknadsföring och kommunikation, en stor vilja att utvecklas inom området och att du tillsammans med marknadsteamet skapar kreativa marknadsföringsaktiviteter.

Vi söker:
  • Kandidatexamen i marknadsföring, kommunikation eller ett relaterat område
  • En mycket organiserad, prestigelös och proaktiv lagspelare
  • En stark kommunikatör såväl skriftligt som verbalt
  • Ett brinnande intresse för marknadsföring och kommunikation
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning om 6 månader. I tjänsten kan det förekomma resor med övernattning. Om du vill vara en del av FOREOs fantastiska resa, tveka inte att ansöka om vår lediga tjänst.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Captica. Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor? Kontakta Christoffer på Captica 08 411 24 70.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 apr 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rekrytering och konsulttjänster handlar om att hitta rätt person och personlighet. För att lyckas med det arbetet krävs i sin tur personligt engagemang och personkännedom. Det är kärnan i Captica och vårt erbjudande. Sedan starten 2006 har vi hjälpt många att hitta rätt. Vi har ingen fast mall för hur uppdragen ska lösas, utan utgår istället från hur processen görs enklast och bäst utifrån just dina förutsättningar och önskemål. Så här beskriver två av våra kunder hur det är att arbeta med oss.