Key Account Manager - E-handel

Key Account Manager - E-handel

E-handel & logistikmarknaden växer kraftigt och därför söker vi för Brings räkning en skicklig Key Account Manager med placering i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Key Account Manager i division E-handel och Logistik hos Bring är du ansvarig för några av våra största kunder i Norden. Du arbetar med att identifiera affärsmöjligheter samt sälja logistiklösningar till nya och befintliga kunder. Du arbetar aktivt med att utveckla och spetsa värdeerbjudandet tillsammans med kunden.

Din bakgrund

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har:
  • Erfarenhet från förhandling och presentationer
  • Erfarenhet från säljprocesser mot nyckelkunder
  • Eftergymnasial utbildning inom logistik är meriterande
  • Mycket goda kunskaper i MS-office, främst Excel
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Du har solid erfarenhet av tjänsteförsäljning där du arbetat med och har tålamod att driva långsiktiga säljprocesser där du ansvarar över hela processen. Du har förmågan och trivs med att hitta och utveckla affärsmöjligheter och du är en mycket stark relationsbyggare.

Du drivs av att arbeta mot mål och leverera resultat. Du är proaktiv, självständig och förstår vikten av att samarbeta internt. Har du dessutom erfarenhet från logistikbranschen är du rätt person för rollen.

Placeringsort är Stockholm, resor inom Norden förekommer. B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder Bring?

Ett spännande arbete i en expansiv koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling. Vi erbjuder även ett fritt arbete och en arbetsplats där medarbetarna räknas som en resurs att värdesätta högt.

Bring har fokus på personlig mångfald som en naturlig spegling av hur samhället ser ut. Vi uppmanar därför kvalificerade personer att ansöka oavsett ålder, kön, funktionshinder eller kulturell bakgrund

Intressant?

Då vill vi ha din ansökan omgående!

I denna rekrytering samarbetar Bring med Captica AB och önskar att all kommunikation sker med dem. Vi gör löpande urval, tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa Anders Tegman på telefon 08-411 24 70
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rekrytering och konsulttjänster handlar om att hitta rätt person och personlighet. För att lyckas med det arbetet krävs i sin tur personligt engagemang och personkännedom. Det är kärnan i Captica och vårt erbjudande. Sedan starten 2006 har vi hjälpt många att hitta rätt. Vi har ingen fast mall för hur uppdragen ska lösas, utan utgår istället från hur processen görs enklast och bäst utifrån just dina förutsättningar och önskemål. Så här beskriver två av våra kunder hur det är att arbeta med oss.