Ekonomiassistent till PDL Group

Ekonomiassistent till PDL Group

PDL Group är inne i en intensiv expansions- och utvecklingsfas och vi söker nu en flexibel och snabbfotad Ekonomiassistent för att stärka organisationen vid huvudkontoret i Stockholm.

Tjänsten

Som Ekonomiassistent hos PDL blir du en viktig spelare i ett tight jobbande ekonomiteam där du främst ansvarar för kund- och leverantörsreskontra. Du kommer även arbeta med andra löpande arbetsuppgifter i form av kvittoredovisning, enklare bokföring samt även att vara behjälplig med uppgifter som är vanligt förekommande på en ekonomiavdelning. Du arbetar tätt med Ekonomichefen och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas i rollen i takt med bolagets tillväxt.

Vem är du?

För att du ska lyckas i rollen ser vi att du arbetat med reskontra och nu känner dig trygg att ta steget till en roll som ger dig möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Vi letar efter dig som:
  • har erfarenhet av kund och leverantörsreskontra
  • trivs i verksamhet i kraftig tillväxt
  • är flexibel och trivs med varierande arbetstider
  • är nyfiken och lösningsorienterad
  • kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska
Vidare har du arbetat i något ekonomisystem, gärna Fortnox men det är inget krav.

Som person tar du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du är en positiv person och har förmågan att se helheten i arbetet. Vi tror att du är en noggrann och strukturerad men har samtidigt den flexibilitet som krävs i en mindre växande organisation. Du är handlingkraftig och ser till att det sagda blir gjort där du är van att arbeta mot deadlines.

Har du idrottbakgrund och/eller intresse av idrott ser vi som positivt då vår kund präglas mycket av idrott.

Vad erbjuds du?

Du får möjlighet att axla en roll där du blir involverad i PDL Groups framtid och där du kan påverka på riktigt. Du får möjlighet att från start ta stort ansvar och du ges möjlighet att utvecklas inom ekonomiområdet. Du erbjuds en roll i ett bolag i tillväxt samt arbete även utanför Sveriges gränser.

Om PDL GroupAB

PDL group AB grundades 2015 och är idag ledande inom svensk padel. Med målsättningen att ta sporten till nya höjder, arbetar ett sammansvetsat team dagligen för att erbjuda attraktiva helhetslösningar till dig som kund. Som en av världens mest expansiva sporter är padel en fantastisk produkt med stor utvecklingspotential, men också vår passion. Vår kärnverksamhet sträcker sig också till att distribuera, etablera och driva Padel anläggningar över hela Skandinavien, så att ännu fler där ute får möjlighet att utöva denna härliga sport!

Intresserad?

Då vill vi ha din ansökan omgående! I denna rekrytering samarbetar vi med Captica AB och har du frågor är du välkommen att ringa på telefon 08-411 24 70.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rekrytering och konsulttjänster handlar om att hitta rätt person och personlighet. För att lyckas med det arbetet krävs i sin tur personligt engagemang och personkännedom. Det är kärnan i Captica och vårt erbjudande. Sedan starten 2006 har vi hjälpt många att hitta rätt. Vi har ingen fast mall för hur uppdragen ska lösas, utan utgår istället från hur processen görs enklast och bäst utifrån just dina förutsättningar och önskemål. Så här beskriver två av våra kunder hur det är att arbeta med oss.