Administratör med HR fokus

Administratör med HR fokus

Vår nuvarande Administratör inom HR går vidare och vi söker därför dig som känner dig redo och hungrig att ta dig an detta uppdrag!

Som Administratör med inriktning HR har du en bred roll där du ansvarar för flertalet administrativa uppgifter i bolaget. Du är en sammanlänkande, positiv och drivande kraft där dina arbetsuppgifter bl.a är:
  • Rekrytering
  • Viss fakturahantering
  • Administration av telefoner och dylikt
  • Rehabärenden
  • Hr-administrativa uppgifter
Utöver ovan innehåller rollern sedvanliga kontorsgöromål såsom posthantering, hantering av ID-kontroller och liknande.

Vem är du?

Vi tror att du är en skicklig administratör med intresse från HR och erfarenhet från ex. rehabärenden. Du har god datorvana, pratar och skriver svenska och engelska obehindrat. Rollen är bred och dina arbetsuppgifter har stor spännvidd vilket ställer krav på att du är helt prestigelös och har förmågan att självständigt strukturera ditt arbete. Vidare kan du utan problem växla mellan olika arbetsuppgifter obehindrat. Som Administratör har du många kontaktytor såväl inom bolaget som utanför vilket ställer krav på dig som kommunikatör.

Intressant?

Då vill vi ha din ansökan omgående! Tjänsten är inledningsvis ett vikariat med goda möjligheter till stadigvarande anställning. I denna process samarbetar vi med Captica AB varför all kommunikation hänvisas till Captica AB. Har du frågor är du välkommen att ringa på telefon 08-411 24 70

Om företaget

Widrikssons Åkeri AB är ett distributionsföretag med verksamhet i Stockholm och Göteborg som fokuserar på last mile-distribution. Genom att kombinera mångårig erfarenhet och hållbarhetsfokus med ny teknik har Widrikssons en tydlig tillväxtstrategi/tillväxtambition. Widrikssons Åkeri AB omsätter ca 130 MSEK och har en vagnpark på omkring 100 fordon som samtliga körs på fossilfria bränslen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rekrytering och konsulttjänster handlar om att hitta rätt person och personlighet. För att lyckas med det arbetet krävs i sin tur personligt engagemang och personkännedom. Det är kärnan i Captica och vårt erbjudande. Sedan starten 2006 har vi hjälpt många att hitta rätt. Vi har ingen fast mall för hur uppdragen ska lösas, utan utgår istället från hur processen görs enklast och bäst utifrån just dina förutsättningar och önskemål. Så här beskriver två av våra kunder hur det är att arbeta med oss.