Account Manager - FOREO

Account Manager - FOREO

FOREO expanderar och nu söker vi en Account Manager för den Nordiska marknaden.

Du kommer utgå från vårt kontor i centrala Stockholm med fokus på våra kunder i Finland. Där du ska utveckla våra affärsrelationer ytterligare med både nya och befintliga kunder.

För att ha bästa möjliga förutsättningar att lyckas behöver du vara driven och ha en stark passion för försäljning samt gilla nykundsförsäljning.

I din roll som säljare kommer du bland annat att:
  • Sköta hela säljprocessen
  • Jobba med kundsegmentering och identifierar relevanta prospekt
  • Genomföra säljmöten
  • Skriver offerter, avtal och stänger affärer
  • Bygga din kundbas och ansvarar för den löpande merförsäljningen
  • Utöver kundbearbetning bidrar du aktivt med att affärsutveckla verksamheten och kavlar upp ärmarna tillsammans med oss andra
Vi ser gärna att du är tävlingsinriktad, uttrycker dig väl i både tal och skrift i svenska och engelska (koncernspråk), hög social kompetens och är resultatorienterad. Du trivs i en kultur som präglas av ambition, laganda och arbetsglädje. Vi erbjuder en arbetsplats som är ett innovativt beauty-tech företag med startup känsla. Du kommer få många utmaningar med högt tempo och många skratt.

Du kommer att rapportera till närmaste chef, Team Leader Sales Nordics. Tjänsteresor med övernattning ingår i tjänsten.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Captica. Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 apr 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rekrytering och konsulttjänster handlar om att hitta rätt person och personlighet. För att lyckas med det arbetet krävs i sin tur personligt engagemang och personkännedom. Det är kärnan i Captica och vårt erbjudande. Sedan starten 2006 har vi hjälpt många att hitta rätt. Vi har ingen fast mall för hur uppdragen ska lösas, utan utgår istället från hur processen görs enklast och bäst utifrån just dina förutsättningar och önskemål. Så här beskriver två av våra kunder hur det är att arbeta med oss.