Lönekonsult till kund i centrala Stockholm

Lönekonsult till kund i centrala Stockholm

Till vår kund söker vi nu en lönekonsult. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid. Uppdraget är fyra till sex månader långt med start så snart som möjligt. För rätt person finns även möjlighet till förlängning, eventuellt fast anställning.

Ditt uppdrag
Vår kund är en större organisation som sitter i fina lokaler på Kungsholmen. Du kommer bli en del av HR-avdelningen som består av fem lönekonsulter samt två systemadministratörer vilka tillsammans hanterar ca 2000-2500 löner.

I rollen som lönekonsult arbetar du utifrån ett konsultativt förhållningssätt och ger professionell service och stöd i lönearbetet till verksamhetens chefer, nyckelpersoner samt enskilda medarbetare. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att
  • kontinuerligt kvalitetssäkra löner
  • samordna rutiner och processer
  • bevaka och ansvara för att aktuella lagar, avtal och policies inom ditt ansvarsområde följs
  • bidra till att rutiner och förbättringar utvecklas.
Din bakgrund
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete som lönekonsult. Då vår kund är en större organisation och hanterar komplexa löner är det meriterande om du tidigare arbetat med kollektivavtal samt i lönesystemet Personec P. I denna roll lägger vi även stor vikt på dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du är serviceinriktad och trivs av att arbeta i en social roll. Vi ser även att du är självständig i ditt arbete samtidigt som du är en positiv lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär, ambitiöst va? Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Johan Fernström (johan.fernström@wise.se, 076- 620 29 38) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se, 073- 515 31 83).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (7 dagar kvar)