Specialistläkare Allmänmedicin / Internmedicin

Specialistläkare Allmänmedicin / Internmedicin

Uppdrag

Bemanningsuppdrag i sommar inom ASiH Dalen i Stockholm. Är du specialist i allmänmedicin eller internmedicin, eller en erfaren legitimerad läkare, då kan detta uppdrag vara något för dig!

Uppdragsperiod: vecka 29,30,31,32, uppdraget kan delas mellan två läkare

Uppdraget avser: måndag - fredag 08:00 - 17:00

Jourtjänstgöring i form av beredskap kan förekomma enl ök fre 16:30 till måndag 07:30, där man även bemannar på plats lördag och söndag 11-15

ASiH är ett alternativ till slutenvård för patient som kräver täta vårdkontakter och avancerade mediciniska insatser i hemmet av ett multiprofessionellt team. Majoriteten av patienterna är i geriatrisk ålder. Diagnosmässigt är många cancerpatienter i olika stadier av palliativt skede och i behov av symtomlindrande behandling. Vidare finns en stor grupp multisjuka med komplexa medicinska behov. Specialistläkare ansvarar för 40-80 patienter och arbetar tätt ihop med teamets underläkare och sjuksköterskor och paramedicinsk personal.

I arbetet ingår hembesök och sedvanligt administrativt läkararbete.

Kvalifikationer
  • Specialistläkare allmänmedicin eller internmedicin alternativt erfaren legitimerad läkare
  • Engagerad och nyfiken
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss.

Capio Bemanning skapar mervärden för våra konsulter och uppdragsgivare genom att arbeta långsiktigt med fokus på kvalitet i alla led och finna rätt kompetens på rätt plats i rätt tid utan några mellanhänder.
Mer info
Kontaktperson David Stafberger
Telefon 08-527 991 20
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Tillsvidareanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 17 juni 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Capio Bemanning erbjuder bemanningsuppdrag i Stockholm för läkare och sjuksköterskor inom Geriatrik, Rehab, Jourläkarbilar, ASiH, Palliativ slutenvård, läkarinsatser i särskilt boende.
Vi erbjuder flexibla och varierande uppdrag med konkurrenskraftiga villkor. Bemanningsuppdragen varierar från enstaka pass till uppdrag över längre tidsperioder.
Bemanningsuppdragen sträcker sig geografiskt från Nynäshamn till Norrtälje, från Nacka till Sollentuna. Våra uppdragsgivare är verksamheterna inom Capios affärsområde Äldre och mobil vård.
Kvalitet, medkänsla och ansvar är vårt fundament och ska synas i allt vårt arbete.