Java-arkitekt till Stockholm

Java-arkitekt till Stockholm

Som Java-arkitekt kommer du att ha en nyckelroll i våra projekt genom att delta i och ansvara för utformningen av systemlösningar, i samverkan med både kollegor och kundens personal. Vår position på marknaden gör att vi får arbeta med de största kunderna i nyskapande projekt inom alla branscher och områden. Det gör möjligheterna större för dig att prova på olika roller i varierande projekt. Våra projekt är både omfattande, komplexa och innovativa och handlar ofta om att digitalisera och automatisera våra kunders kärnprocesser för ökad effektivitet och lönsamhet. Du får en möjlighet att arbeta med välkända kunder som gör verklig skillnad i väldigt många människors vardag. Du håller dig uppdaterad inom det senaste på området genom kompetensnätverken för Java respektive för IT-arkitekter, som träffas för föreläsningar och praktiska övningar, och vi i teamet ses ofta för att utbyta kunskap eller göra trevliga saker vid sidan av jobbet.
  • Minst 4 års erfarenhet inom branschen, varav minst 1 år som lösningsarkitekt * Högskoleutbildning eller motsvarande * God analys- och problemlösningsförmåga * Erfarenhet av arbete med etablerade metodiker och ramverk för arkitektur och Java-baserad utveckling i agila miljöer * God förståelse för kundens perspektiv och förmåga att analysera och utforma arkitektur och systemlösningar baserat på verksamhetens krav och informationsbehov
  • Konsulterfarenhet samt har arbetat med beslutsfattare * Erfarenhet av molnbaserade lösningar, digitala kanaler, webb, mobila lösningar, processautomatisering eller informationsanalys/business intelligence * En passion för att arbeta med lösningsarkitektur samt ett intresse av att hantera även strategiska frågor Som person är du Vi söker dig som är positiv, utåtriktad, driven och resultatinriktad. Du har goda kommunikationsfärdigheter på alla nivåer. Du är en utpräglad lagspelare som triggas av att leverera lösningar över förväntan.
På Capgemini får du arbeta med de största kunderna, i spännande och omväxlande roller vilket ger dig möjligheter att utvecklas både personligen och professionellt. Genom utbildningar, certifieringar och vårt globala kompetensnätverk kan du fördjupa dig vidare inom ditt intresseområde, utbyta internationella erfarenheter eller växa in i en helt ny roll. Du arbetar tillsammans med nyfikna och engagerade kollegor och ingår i ett stöttande team som tycker om att ha roligt ihop.

Capgemini är en av världens största leverantörer inom konsult- teknik och outsourcingtjänster med mer än 200 000 anställda i över 40 olika länder. Vi har även en stark lokal förankring där vi agera strategisk partner till några av de största namnen i svenskt näringsliv. Vårt fokus är att effektivisera våra kunders verksamhet genom bland annat digitalisering och automatisering. På den svenska marknaden är vi idag ca 1500 kollegor med lokalkontor från Sundsvall i norr, till Malmö i söder. I februari flyttade vi till vårt nya kontor på Fleminggatan 18 på Kungsholmen. Vår marknadsposition och globala kapacitet ger oss möjligheten att arbeta med de största kunderna i nyskapande och samhällsbärande projekt. Detta innebär unika karriärvägar för våra IT-konsulter. Vi drivs av intressanta samarbeten, att göra skillnad hos våra kunder och att skapa en arbetsplats där vi har kul tillsammans! Besök oss på www.capgemini.com. People matter, results count.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A global leader in consulting, technology services, and digital transformation, Capgemini is at the forefront of innovation to address the entire breadth of clients opportunities in the evolving world of cloud, digital, and platforms. Building on its strong 50-year heritage and deep industry-specific expertise, Capgemini enables organizations to realize their business ambitions through an array of services from strategy to operations. Capgemini is driven by the conviction that the business value of technology comes from and through people. It is a multicultural company of 200,000 team members in over 40 countries. The Group reported 2017 global revenues of EUR 12.8 billion. Visit us at www.capgemini.com. People matter, results count.