IT-infrastrukturarkitekt till ett av världens ledande konsultbolag!

IT-infrastrukturarkitekt till ett av världens ledande konsultbolag!

IT-infrastrukturarkitekt till ett av världens ledande konsultbolag!

Capgemini är ett världsledande konsultbolag inom IT och management som expanderar i Sverige och stärker nu upp sin konsultverksamhet inom Infrastruktur med ett flertal arkitekter.
Är du en erfaren och driven infrastrukturarkitekt som vill arbeta med spännande projekt i en central roll är du varmt välkommen att söka till Capgemini som verkligen värdesätter din kompetens!

Om rollen

Barona IT söker för Capgemini’s räkning ett flertal arkitekter. Flera nya spännande projekt hos Capgemini har medfört en stor efterfrågan inom området IT- Infrastruktur. Du ingår oftast i en projektgrupp med ett antal kollegor där du med din tekniska kompetens förväntas ge råd och vägledning i komplexa tekniska frågor.

Du kommer att bland annat i rollen ansvara för utformning av teknisk arkitektur i exempelvis datacenter och kan visualisera komplexa nulägen och driva dessa framåt samt har förmåga att ta initiativ till förändringsarbete. Du har en nyckelroll i projektgruppen och förväntas kunna kommunicera skickligt med olika parter.

Vem är du?

Som erfaren IT-infrastrukturarkitekt har du ett övergripande ansvar för infrastrukturen i olika projekt. Du har en förståelse och kunskap för hur systemen är uppbyggda och har djup teknisk kunskap av exempelvis servrar, lagring, drift, nätverk, säkerhet och automatisering. Du är van vid att göra modelleringar och designval beroende på olika leverantörer och tekniska plattformar såsom Linux och Microsoft. Du har erfarenhet av att arbeta utifrån etablerade metoder, ramverk och moderna verktyg kring arkitektur. Med in dina erfarenheter av affärsutveckling kan du sätta kunden i fokus och identifiera och skapa kundnytta.

Du har:
  • En relevant akademisk utbildning
  • Certifiering i exempelvis TOGAF eller motsvarande
  • Certifierad inom ITIL
  • Mycket goda kunskaper i dokumentation
  • God kommunikationsförmåga
  • Ett strukturerat arbetssätt
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vi erbjuder

Vi tror att kompetensutveckling är en viktig beståndsdel för att våra konsulter ska vara konkurrenskraftiga på marknaden. Capgemini är därför villiga att investera i dig som en del av framtiden och ge dig ett utmärkt tillfälle för din karriärutveckling.

Du erbjuds en tydlig kompetensutvecklingsmodell tillsammans med utbildningar och certifieringar för att ta dig vidare i karriären. Förutom att du får bra möjligheter att utvecklas både professionellt och personligt kan vi även erbjuda förmåner som bonusprogram, privat sjukvårdsförsäkring, tjänstepension och ett årligt friskvårdsbidrag.

Ansökan

Urval sker löpande. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna Jony Chowdhury | 073 524 0090 / jony.chowdhury@barona.se

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Om Capgemini
Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga arv och gedigna branschspecifika kompetens gör Capgemini det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Capgemini sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. Bolaget är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder. 2017 redovisade Capgemini globala intäkter på 12,8 miljarder euro.

Sökord

Barona; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell;Capgemini:IT infrastrtucture:IT-Infratruktur:Architect:Consultant

https://www.youtube.com/watch?v=0yvuTKKNSWQ
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Barona Human Resource Services
Sista ansökningsdag 11 juli (17 dagar kvar)