Teamleader till Canon Svenska AB, Stockholm

Teamleader till Canon Svenska AB, Stockholm

Canon Svenska AB söker nu

Teamleader till Global & Strategic Accounts, Stockholm

Har du en gedigen arbetserfarenhet inom B2B försäljning samt erfarenhet av att arbeta med stora kunder? Brinner du för att jobba med människor samt tycker om att inspirera, motivera och bygga framgångsrika team?

Vi erbjuder

Hos Canon får du stöd och uppmuntran från kollegor som delar dina ambitioner och hjälper dig att lyckas och att växa. Vi investerar i din professionella utveckling. Våra ledare ger dig friheten att prova nya saker och du ingår i en kultur där vi delar våra framgångar och lär av varandra.

Din roll

Som Teamledare kommer du att driva det operativa arbetet inom avdelningen samt ansvara för egna kunder och budget. Du kommer även att göra sambesök med de övriga säljarna i teamet som idag består av 4 st Key Account Managers. Du kommer även säkerställa prognoser och att samtliga konton utvecklas och drivs för att skapa största möjlighet att vinna och utveckla, både kunder och prospekts.

Du ansvarar för teamets mål och utveckling som sker med hög kvalitet och fokus på kunden. Du kommer även att leda vecko- och månadsmöten/avstämningar med samtliga i teamet med fokus på att driva affärerna framåt.

Vad förväntar vi oss av dig?

Vi vill jobba med medarbetare som har en stark vilja och ett mod att uppnå det exceptionella genom att samarbeta med andra. Du vågar göra saker på ett nytt sätt och har en förmåga att se världen som dina kunder ser den. Vi söker nyfikna och kreativa problemlösare som du - någon som ser till att Canon ligger steget före i en ständigt föränderlig värld.

Din profil
  • Vi söker dig som har en gedigen arbetserfarenhet inom B2B försäljning och som har erfarenhet av att arbeta med stora kunder. Meriterande med erfarenhet från en ledande befattning
  • Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet i en ledande roll. Vi tror även att du har en relevant utbildning, gärna på högskolenivå och/eller utbildningar inom ledarskap, ekonomi eller liknande
  • Du är en mogen, trygg, stabil och tydlig ledare med fokus på både individen samt att utveckla verksamheten
  • Du är affärsorienterad, strukturerad och har erfarenhet av att driva en stor säljorganisation
  • Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift
Som person

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du är en god kommunikatör och har en genuin förmåga att engagera, motivera och vinna förtroende både hos dina medarbetare och våra kunder. Du är skicklig på att fatta beslut och är en stark genomförare. Prestigelös och ödmjuk är andra egenskaper vi värdesätter.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anette Bergman 0702-96 96 91 eller Ulf Hammar 070-606 31 00.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering, https://www.canon.se/terms_and_conditions/recruitment-privacy-notice/

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet.

Canon berikar liv och företag på nya sätt. Du kan spela en roll för att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans. Du kan förvänta dig det exceptionella och uppnå det exceptionella, med världens bästa bildhanteringsföretag.

Läs mer om oss via https://www.canon.se/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!