Säljare till Canon Business Center

Säljare till Canon Business Center

Canon Business Center söker nu

Säljare till Stockholm

Gillar du att göra affärer? Är du i början av karriären eller har du några års erfarenhet inom försäljning? Just nu söker vi fler Säljare som vill vara med på vår resa. Vi söker flera säljroller och söker därför både personer utan samt med tidigare B2B erfarenhet.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare kommer du att arbeta med att sälja Canons lösningar som består av produkter, mjukvara och tjänster. Du bokar dina besök själv och kommer att skapa nya samt upprätthålla och utveckla befintliga kundrelationer.Katarina Steen, Canon Business Chef Stockholm

Hej Katarina, du har jobbat länge på Canon, kan du berätta om vilken den främsta egenskapen man behöver ha för att lyckas som Säljare hos er?

Du måste framför allt vara rådgivande i din roll och hjälpa kunden att förstå saker de inte visste innan de träffade dig. För att lyckas med det så måste du vara en bra lyssnare och förstå kundens behov.

Vad är anledningen att ni söker nya säljare just nu?

För att lyckas med vår tillväxtstrategi behöver vi bryta mycket ny mark och hitta nya kunder, säljaren vi nu söker är inriktad på att hitta nya kunder till Canon. Du är förmodligen den viktigaste personen i vår resa framåt.

Läs hela intervjun här

Din profil

Vi letar efter kreativa problemlösare som är beredda att ta i och arbeta hårt och målfokuserat, någon som kan se till att Canon är i framkant i en ständigt föränderlig värld.

Vi ser även att du
  • Är förtroendeingivande och duktig på att skapa relationer
  • Har en positiv attityd och ett genuint intresse av att bli framgångsrik inom försäljning
  • Är tävlingsinriktad och resultatorienterad
  • Är beredd på att arbeta hårt med besöksbokning och kundbesök för att bygga upp din egen kundbas som du sedan kan arbeta vidare med
Vi värderar dina personliga egenskaper högt och erfarenhet av uppsökande försäljning är meriterande. Vi hjälper dig med hur du skall nå målen, men det är du som genomför insatsen.


Vi erbjuder


Du får en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika säljare/affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling - därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor (Canon Business School) där du finner: säljutbildning, produktutbildning och finansieringsutbildning. Allt planeras utefter dina önskemål, arbetsuppgifter och utveckling.

Intresserad? Vänligen ring Sara Åström, 073-9253577 på Canon och berätta vem du är. Om du matchar vår profil kommer du att få komma till vårt kontor i Solna där vi berättar mera.

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, regionsäljare, utesäljare, fältsäljare, account manager, sälj, B2B, area manager
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 20 mars (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!