Sjuksköterska, onkologi, till Cancerfonden

Sjuksköterska, onkologi, till Cancerfonden

Sjuksköterska, onkologi, till Cancerfondens enhet för Vård och stöd

Är du legitimerad sjuksköterska, har erfarenhet av onkologi och vill jobba med rådgivning och projektkoordination? På uppdrag av Cancerfonden söker vi nu en engagerad sjuksköterska till Cancerfondens enhet för Vård och stöd, där du blir en del av ett team som trivs ihop och värdesätter ett meningsfullt arbete. Tjänsten är belägen centralt i Stockholm.

Om tjänsten


Tjänsten innebär arbete i Cancerfondens informations- och stödlinje där du svarar på inkommande telefonsamtal, mail, chatt och frågor i sociala media. Din roll är att informera, vara lyssnande, ge stöd och att möta varje person i just den situation hen är i. Det handlar aldrig om att ställa diagnos eller ge medicinisk rådgivning. Arbetstiden är schemalagd dagtid med några undantag, resor kan förekomma.

En del av arbetet består även i projektledning av olika aktiviteter, det kan vara att administrera olika seminarier och events. Du kommer till exempel boka lokaler, ha kontakt med talare och administrationen kring inbjudna deltagare. Tjänsten innebär också allmän intern administration och att representera Cancerfonden i olika externa sammanhang.

Tjänsten är en 100 % tillsvidareanställning, Cancerfonden tillämpar målstyrd arbetstid.

Vem vi söker

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av onkologi eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har ett intresse för cancervård och vill vara delaktig i vårt utvecklingsarbete. Genom erfarenhet och god självkännedom är du trygg i din yrkesroll och van att bemöta människor i behov av stöd.

Som person är du tålmodig, positiv och har en stark servicekänsla. Du är ansvarsfull, noggrann och strukturerad och du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du trivs och samarbetar mycket bra i team men kan också arbeta självständigt och ta egna beslut för att komma vidare i arbetet. Vi förväntar oss att du är förändringsbenägen och vill bidra aktivt i förbättringsarbete. Det är viktigt att du har hög kvalitet i ditt arbete och att du alltid sätter personen som söker stöd främst. Du behärskar svenska i tal och skrift och har god kunskap i office-paketet.

Vi strävar efter en jämnare könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Att arbeta på Cancerfonden

Du blir välkommen till en arbetsplats som präglas av öppenhet, utveckling och genuint engagemang. Här får du använda och bygga vidare på din talang, bland annat genom ett stöttande erfaret team och utvecklingsmöjligheter. Det finns stor förståelse för värdet av ett flexibelt arbetsliv, friskvård och anställda som mår bra. Cancerfonden är en rökfri arbetsplats.

Välkommen med din ansökan

Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på Cancerfonden. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 23 oktober 2018. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Sanna Haglund rekryteringskonsult Randstad Care, på telefonnummer: 070 377 13 48 eller sanna.haglund@randstad.se

Om Randstad

Randstad är ett av världens största HR-serviceföretag med över 600 000 anställda i fler än 39 länder. Vi erbjuder lösningar inom bemanning, rekrytering och omställning. För dig som söker jobb erbjuder vi lediga tjänster inom i princip alla branscher och yrkesområden med spännande karriärmöjligheter
Mer info
Kontaktperson Sanna Haglund
Telefon 0703771348
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 23 okt (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cancerfondens vision är att besegra cancer. Målet är att fler ska överleva och färre ska drabbas av cancer. För att komma närmare visionen arbetar Cancerfonden med forskningsfinansiering, påverkansarbete och kunskapsspridning. Sedan Cancerfonden grundades 1951 har de delat ut närmare 10 miljarder kronor till svensk cancerforskning.