Kundservicemedarbetare till Campadre & Best of Brands

Kundservicemedarbetare till Campadre & Best of Brands

Vi är ett entreprenöriskt företag som driver en shoppingklubb under våra varumärken; Campadre.com och Members.com. I företagsfamiljen ingår också Best of Brands - en multibrandbutik online och modebutik i Sickla köpcenter.

Vår medlemsklubb består av ca 2,5 miljoner kunder i Norden. Vi verkar inom mode, inredning, resor och lifestyle-produkter. I produktportföljen märks premiumvarumärken
som By Malene Birger, Replay, Sail Racing, Busnel, Orrefors och Kari Traa.

Vi söker en

Serviceminded och administrativt stark
kollega till vårt kundserviceteam


I rollen som kundservicemedarbetare hos oss är ditt ansvar att med bästa tänkbara service hjälpa våra kunder med olika ärenden, såsom återbetalningar, returer och tillhörande administration. Merparten av kontakten med kunderna sker över mail men viss telefonkontakt ingår också.

Vi söker dig som är flexibel och strukturerad. Du gillar verkligen att hjälpa andra och har förmågan att anpassa dig till olika kunders frågeställningar och på ett trevligt sätt komma till korrekt avslut. Du drivs av att göra kunden nöjd och om du dessutom uppskattar att arbeta under eget ansvar, kommer du att trivas hos oss.

Mängden inkommande kundfrågor varierar från tid till annan, varför du behöver kunna anpassa ditt arbetstempo för att kunna hålla en jämn, hög servicenivå. Du kommer ingå i ett team med sex kolleger där alla hjälps åt med att komma i "mål".

Vårt kontor ligger vid Fridhemsplan, Stockholm i ljusa, härliga lokaler.

Kravprofil
  • Som lägst gymnasiekompetens
  • Minst 2 års erfarenhet av kundservicearbete – meriterande om du arbetat med e-handel samt arbetat med kundservice via telefon
  • Mycket god datorvana, meriterande är om du arbetat i Navision
  • Utmärkt kommunikativ förmåga i både tal och skrift gällande svenska och engelska, övriga språk är ett plus.

Ansökan

Skicka ditt personliga brev och CV till e-post: job@campadre.com. Märk ansökan med Kundservice Campadre.

Sista ansökningsdatum är den 31/12 men vänta inte med att söka, vi kommer börja med intervjuerna innan sista datum och tjänsten kommer tillsättas så snart vi har hittat vår kandidat.
Mer info
Email Mejla Campadre Scandinavia AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.campadre.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (46 dagar kvar)