Teknisk säljare till Camfil Svenska AB, Stockholm

Teknisk säljare till Camfil Svenska AB, Stockholm

Teknisk säljare

Stockholm


Vill du jobba med högkvalitativa och marknadsledande produkter som gör det möjligt för människor över hela världen att andas ren luft? Då är det dig vi söker!

"I min roll som teknisk säljare på Camfil så har jag stort egenansvar för mina kunder. Jag får utlopp för mitt tekniska intresse då jag ofta skräddarsyr en kundanpassad lösning efter kundens önskemål. Det är med stor tillfredställelse man kammar hem en sån order som man tillsammans med kunden tagit fram.

En typisk affär kan handla om att optimera filterbestyckningen i kundens fastighetsbestånd och i och med detta hjälpa kunden att trimma sina energikostnader och förbättra inomhusluften. Det förekommer också att vi gör luftanalyser hos kunden för att påvisa status på inomhusmiljön men också hur vi kan förbättra den.

Vi är ett prestigelöst team där vi hjälper varandra för att lyckas. Jag uppskattar mitt arbete på Camfil extra mycket då det är ett tungt varumärke i branschen och att det trots detta ett familjeägt bolag med snabba beslutsvägar"

- George Hedlund, Teknisk säljare

Vi erbjuder
Ett varierande och spännande arbete där du ständigt kommer att utvecklas. Du jobbar med engagerade och positiva kollegor och kommer få en gedigen introduktion. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor.

Camfil säljer i första hand luftfilter till ventilationssystem men även andra kringprodukter som luftrenare, filterskåp, metallfilter och intagsgaller. Företaget genomsyras av ett starkt förtroende för sin personal och värdesätter medarbetarnas trivsel högt.

Om tjänsten

I din roll som teknisk säljare kommer du att utveckla och vårda långvariga kundrelationer, samt sträva efter att hitta nya affärsmöjligheter. Kunderna finner du inom segmenten serviceföretag, fastighetsbolag, konsulter och kommuner. Du kommer att utgå från vårt lokala försäljningskontor i Sätra. Vår fabrik och huvudkontor ligger i Trosa och där sker mycket av Camfils produktutveckling och interna utbildningar.

Din profil
  • Du har tidigare säljerfarenhet B2B med goda resultat
  • Har du erfarenhet från ventilationsbranschen är detta meriterande
  • Du är ansvarstagande med stark egen drivkraft
  • Du har en naturlig förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer
  • Du är resultatinriktad med ett stort affärssinne
  • Du vet att aktivitet ute hos kund ger resultat, samtidigt som kvalité alltid måste vara i fokus
  • Du är strukturerad, noggrann och förtroendeingivande i din roll
  • Du har B körkort
Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som är en lagspelare men även jobbar bra självständigt.

Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Marie Gummerus 070-657 80 74 eller Anette Bergman 0702-96 96 91. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Camfil är världsledande inom luftfilter och renluftslösningar.
I över ett halvt sekel har Camfil hjälpt människor att andas ren luft. Som ledande tillverkare av renluftslösningar av premiumklass, förser vi med kommersiella och industriella system för luftrening och stoftavskiljning som förbättrar produktivitet och utrustning, minimerar energianvändning och gynnar människors hälsa och miljön. Vi är övertygade om att de bästa lösningarna för våra kunder också är de bästa lösningarna för vår planet. Det är därför vi i varje steg på vägen - från design till leverans och över hela livscykeln - överväger effekterna av vad vi gör både för människor och i världen runt omkring oss.

Genom ett nytt tillvägagångssätt för problemlösning, innovativ design, exakt processkontroll och ett starkt kundfokus strävar vi efter att spara mer, använda mindre och hitta bättre lösningar - så vi alla kan andas lättare.Camfil-gruppen har sitt huvudkontor i Stockholm och har 29 produktionsenheter, 6 R&D-center, lokala försäljningskontor i 30 länder, cirka 4 500 anställda och växer stadigt. Vi är stolta över att hjälpa kunder i en mängd olika industrier och i andra verksamheter över hela världen. För att upptäcka hur Camfil kan hjälpa dig att skydda människor, processer och miljö. Läs mer om företaget på www.camfil.com

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk säljare, teknisk försäljare, teknisk försäljning, industriförsäljning, industriell försäljning, VVS, ventilation, försäljningsingenjör, utuesäljare, fältsäljare,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 20 mars 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!