Receptionist/Administratör

Receptionist/Administratör

Är du en serviceinriktad person som gillar att ta ansvar? Vill du jobba på ett företag som gör det möjligt för människor över hela världen att andas ren luft? Då skulle du passa utmärkt som frontdesk officer på Camfil AB:s kontor i centrala Stockholm!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta självständigt både i Frontdesk och Backoffice vilket innebär att utöver ansvaret för reception och växel ingår även att boka resor åt våra medarbetare och andra administrativa uppgifter. Samordning av konferenser, resor och globala möten är ständiga inslag i arbetsrollen. Miljön är internationell och då många på kontoret ofta är på resande fot, kommer du även att fungera som den sammanhållande länken på kontoret.

Vem är du?
Du har ett par års erfarenhet av en liknande roll med goda referenser. Du har utmärkta och väl dokumenterade kunskaper i Officepaketet. Din utbildningsbakgrund är eftergymnasial med relevant inriktning, och du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Som person är du initiativtagande och välorganiserad. Du trivs med att ligga steget före. Du har utpräglad servicekänsla, är ansvarstagande och drivande.

Vi är ett familjeägt företag och ser mångfald som en resurs. Det är din personlighet, attityd och vilja att lära som är avgörande. Tjänsten är på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Din ansökan
Om du tror att du är rätt person för jobbet, tveka då inte att söka jobbet genom att skicka in din ansökan till Sara Gran på vår HR funktion: sara.gran@camfil.com, dock senast 30 november 2018. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.camfil.se
Sista ansökningsdag 30 nov (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Camfil är världsledande på renluftslösningar och har mer än 50 års erfarenhet i branschen. Våra system skyddar människor, processer och miljö. Det bidrar till bättre hälsa, ökad produktivitet och minskad energiförbrukningen. Camfil har 26 fabriker, sex forsknings- och utvecklingscenter och lokala säljkontor världen över som tillhandahåller service och hjälp för våra kunder. Camfilkoncernen har huvudkontor i Stockholm. Gruppen har ca 3800 anställda och en omsättning på mer än 6 miljarder kronor. Läs mer om företaget på www.camfil.com