Tekniker för Rolls-Royce och Aston Martin till Callisma

Tekniker för Rolls-Royce och Aston Martin till Callisma

Din profil

För att lyckas i rollen bör du ha minst 2-3 års erfarenhet som mekaniker samt ha mycket god fordonsteknisk kunskap. Vi tror att du tagit extra ansvar på tidigare arbetsplats och är den som kollegor vänder sig till vid tekniska frågor. Du är vetgirig och vill lära dig mer och bli expert inom Rolls-Royce och Aston Martin. Samtidigt tycker du om kundkontakt och att ge service och tar gärna en kaffe med kunden för att prata om vilka arbeten du gjort på bilen.

Om företaget

Callisma grundades år 2003 och förvaltar flera starka varumärken inom båt- och bilindustrin. Vi är auktoriserad återförsäljare för Aston Martin, Rolls-Royce, Cadillac, Camaro, Corvette, Riva, Koenigsegg och Pershing. Med vår extraordinära samling av exklusiva bilar och en hög servicegrad erbjuder vi alltid våra kunder det lilla extra oavsett om det gäller försäljning eller service.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult June Pärnänen, tel. 08 409 144 48. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson June Pärnänen
Telefon 08-409 144 48
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du erfarenhet som mekaniker eller tekniker och vill ta nästa steg till att arbeta med premiummärken i världsklass? Har du goda fordonstekniska kunskaper som du vill fördjupa ytterligare för att på sikt bli master technician? Då kan du vara den vi söker!

Som tekniker för Aston Martin och Rolls-Royce genomför du alla typer av arbeten, från service till felsökning och reparation. Då vi erbjuder en premiumprodukt är kvalitét och service ditt primära fokus där alla arbeten genomförs med stor noggrannhet. Du kommer dessutom att ta extra ansvar för verkstaden vid verkstadschefs frånvaro, innebärandes bland annat garanti-/reklamationshantering och reservdelsbeställning.

I denna roll kommer du löpande få gå utbildningar hos fabriken i England och i Tyskland för att fördjupa dina tekniska kunskaper ytterligare.