Assistent till Calissendorff Swarting Advokatbyrå

Assistent till Calissendorff Swarting Advokatbyrå

Om verksamheten

Calissendorff Swarting Advokatbyrå är en boutique-byrå med fokus på strategisk affärsjuridisk rådgivning av hög kvalitet. Calissendorff Swarting söker nu en assistent till deras centrala kontor vid Kungsträdgården.

Arbetsbeskrivning

I rollen som assistent kommer du att stötta delägare och biträdande jurister i det dagliga arbetet där du kommer att ha en nyckelroll inom byrån. Du kommer att få arbeta brett och varierande där du kommer att få ta mycket ansvar.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:
  • Vara behjälplig vid konferenser och möten.
  • Hantera beställningar och annan kontorsadministration.
  • Korrekturläsa dokument och arbeta med presentationer.
  • Stötta delägare och biträdande jurister samt ha kontakt med klienter och domstol.
Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har arbetat i en serviceinriktad och stöttande roll. Det är meriterande om du har erfarenhet från advokatbyrå eller konsultbyrå. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, har en god känsla för språkbehandling och presentationsteknik. Det är även meriterande om du har utländsk arbetslivserfarenhet. Vidare är du systemkunnig där du har mycket goda kunskaper i Office-paketet. Har du även erfarenhet av dokumenthanterings- och ärendesystem så är detta meriterande.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt i dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är prestigelös, noggrann och initiativrik. Du tycker om att arbeta proaktivt, är snabbtänkt och har god organisationsförmåga. Du ser din egen prestation som viktig och drivs av att arbeta i högt tempo. Då du kommer få en stor insyn i byrån och ha ett brett kontaktnät så är det viktigt att du har integritet och är en god representant för byrån. Du ska ha en naturlig samarbetsförmåga och det är viktigt att du är flexibel och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt.

Du erbjuds

En utmanande och varierande roll på en framgångsrik advokatbyrå. Du kommer att ges stora utvecklingsmöjligheter där du ingår ett team med drivna medarbetare. I rollen är det viktigt att du är tillgänglig och kan vara flexibel i ditt arbetssätt.

I denna rekrytering samarbetar Calissendorff Swarting med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag på www.jurek.se. Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Amanda Rietz
Telefon 0769-48 06 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Juridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 8 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.