Distriktssäljare till Café Bar i Stockholm

Distriktssäljare till Café Bar i Stockholm

Tjänstebeskrivning

Det är dags att bli fler och vi vill växa med just dig som är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna! Vi är ett företag i framkant i en mogen bransch. Vill du arbeta med interaktiva verktyg för att hitta bästa lösningen för kunden? Tror du också att kaffe kombinerat med IT är framtiden? Då vill vi att du ska söka till oss!

Erbjudande och arbetsuppgifter
Du erbjuds en tjänst på ett företag där kunden ALLTID är i fokus. Vi är och ska vara kundens bästa vän. Vi arbetar tydligt efter tre värdeord: glädje, kompetens och lönsamhet. Som säljare hos oss kommer du att skräddarsy varje kaffelösning efter kundens behov. Du ingår i ett drivet team där vi gärna delar med oss av vår gedigna kompetens för att du ska utvecklas. Inte nog med detta så har vi också väldigt kul på jobbet!

Rollen som Distriktssäljare:
  • Budgetansvar för ett eget distrikt
  • Ansvara för hela säljprocessen: boka möten, göra canvas-besök, offerera, stänga affären
  • Sälja in våra café-lösningar, koncept och nyheter till framförallt nya kunder B2B
  • Du har ett brett kundklientel, alltifrån lokala idrottsklubbar till stora internationella bolag
Krav på person

Vi söker dig med ett driv utöver det vanliga och är orädd för nya utmaningar. Du har en vinnarskalle och strävar efter att vara bäst i det mesta du tar dig an. Vi tror att du har någon form av säljbakgrund, gärna B2B men det är inget krav. Körkort är ett krav då du kör bil till dina kundmöten.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Distriktssäljare.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm, kontoret finns i Johanneshov
Villkor: Fast lön + provision samt företagsbil

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Malin Öhman på 073-353 75 06. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett hårt arbetande team på 200 anställda och finns på 22 orter. I Sverige har vi funnits sen 1987 då Bolaget startades av 6 entreprenörer med passion för kaffe. Efter bara några år var Café Bar rikstäckande med målet att alltid erbjuda en helhetslösning inom fika överallt till alla.

Vi arbetar uteslutande med ledande leverantörer inom vår branch för att säkerställa att det vi lovar också levereras. Vi tillhandahåller automater, ingredienser och service av högsta klass och har alltid egen personal med hög kompetens som utför samtliga delar av vår leverans.

Läs mer på vår hemsida: https://www.cafebar.se/

Sökord: säljare, utesäljare, fältsäljare, canvas, distrikssäljare, kaffe, företagscafé, klubbkaffe, idrott, sport