Ekonomiassistent till Cabonline i Stockholm

Ekonomiassistent till Cabonline i Stockholm

Vi söker en ekonomiassistent till Cabonline med kontor vid Hötorget i Stockholm.

Har du erfarenhet av kundreskontra? Har du tidigare jobbat som ekonomiassistent och söker nu nya utmaningar? Just nu söker Cabonline, med kontor i centrala Stockholm, en ekonomiassistent till teamet. Cabonline är ett företag i transportbranschen som dagligen förenklar taxiresor för tusentals resenärer med service- och tekniklösningar. Låter det intressant? Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Cabonline är ett bolag som satsar på sin personal och trivseln på arbetsplatsen. Du kommer komma till en harmonisk grupp med en stark vi-känsla där alla ställer upp för varandra och hjälper till när någon är borta för att gruppen alltid ska fungera. Gruppen lägger stor vikt vid samarbete och att ha roligt på jobbet.

Som ekonomiassistent hos Cabonline kommer du vara en viktig kugge i hjulet och en stor del av deras pågående förändringsresa. Du erbjuds en roll med stor möjlighet att påverka rutiner och arbetssätt, där du får vara med att bygga upp en långsiktig och kvalitativ verksamhet.

Du kommer bli erbjuden en marknadsmässig lön på ett bolag med kollektivavtal där du har också har möjlighet till friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider. Du kommer jobba i mycket fina lokaler vid Hötorget i centrala Stockholm.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos Cabonline kommer du ha ett helhetsansvar för kundreskontraflödet, vilket innebär en variation av arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att:
 • att sköta den löpande hanteringen av fakturering och utskick till kunder
 • hantera överföringar av fakturatransaktioner mellan system och kundreskontra
 • matcha och registrera kundbetalningar
 • utföra bankavstämningar
 • ansvara för betalningspåminnelser, inkassoärenden och räntefakturering
 • göra månadsavstämningar och vara delaktig vid bokslut
 • stötta verksamheten med kreditkontroll av nya kunder
 • vara delaktig i månads-, kvartals- och årsbokslut avseende kundreskontra
Dessutom kommer du vara behjälplig vid i frågor från andra avdelningar på bolaget eller från till exempel revisorer och SCB.

Rollen innebär också

På Cabonline jobbar du och dina kollegor i ett reskontrateam på cirka tio personer och du rapporterar till reskontrachefen. Detta är ett konsultuppdrag som kommer inledas med en anställning på TNG för att sedan gå över i en anställning hos Cabonline efter 6 månader. Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:
 • har erfarenhet från arbete inom kundreskontra
 • gillar en föränderlig miljö och har förmågan att vara strukturerad och noggrann, även i situationer med mycket att göra
 • är systemkunnig och gillar att lära nytt
 • gillar att samarbeta med andra och är prestigelös i ditt arbete
 • har kunskaper både i svenska och engelska
Det är även meriterande med erfarenhet av kravhantering.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Hendrik Christiansson
Telefon 070-9378702
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/