Cfo till cue dee

Cfo till cue dee

Cue Dee AB, ett växande internationellt bolag tillhörande Lagercrantz Gruppen, söker nu en CFO för tillsvidareanställning med placering i Stockholm. Cue Dee exporterar världen över och är i fas att utveckla verksamhet i ett flertal andra länder, en mycket spännande roll, som även kommer innefatta personalansvar för tre personer totalt i Kina, Indien och USA. Är du rätt person för uppdraget?

Arbetsuppgifterna är, förutom personalansvar och delaktighet i rekrytering internationellt, att fortsatt bygga och utveckla bolaget. Mycket positivt sker och det finns utrymme för en hel del förändringar, bland annat vad gäller strukturen. Du har ett helhetsansvar för rapporteringen månadsvis och kvartalsvis och kommer jobba nära VD i det dagliga arbetet.

För att kvalificera sig ser vi helst att du är civilekonom eller dylikt, och att du har mycket goda kunskaper i redovisning och koncernredovisning. Det är ett plus om du kommer ifrån förslagsvis tillverkande industri och dessutom har ett internationellt synsätt. Du talar och skriver flytande engelska och svenska.

Som person är du motiverad, framåt och proaktiv. Du får saker gjort på ett snabbt och smidigt sätt, just för att du stimuleras i din roll. Du är självgående och trivs i en kultur där du får ta egna beslut och kan ifrågasätta det underlag du tar dig an. Du brinner för siffor och har en god analytisk förmåga.

Vi erbjuder en nyckelposition i ett växande, internationellt bolag. Du får en fast lön + bonus och övriga förmåner.

Mer om CUE DEE: Vi är idag en ledande global aktör inom Telecom Mobile Networks & Infrastructure samt Vind Energi sektorn. CUE DEE förser dessa marknader med högteknologiska infästningar för antenner & radioenheter samt separata torn- och mastsystem. Våra unika högkvalitativa produkter och lösningar, tillsammans med teknisk kunskap och professionell personal, är det som gör oss framgångsrika tillsammans med våra kunder och leverantörer. Vi arbetar med långsiktiga relationer och partnerskap och letar ständigt efter nya affärsområden där vi tror oss kunna finna synergier med existerande affärer och arbetssätt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Renegade Rekrytering. Kontakta Rekryteringskonsult Moa Ekerhed vid frågor på 0709 955 668 alternativt moa@renegaderekryetring.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av RENEGADE REKRYTERING
Sista ansökningsdag 2 dec 2019 (45 dagar kvar)