Funktionsansvarig byggplatsuppföljning till COWI AB, Stockholm

Funktionsansvarig byggplatsuppföljning till COWI AB, Stockholm

Trafikverket bygger en ny bro över Skurusundet. Den nya Skurubron bidrar till att Nacka och Värmdö kan fortsätta att utvecklas och förbättrar förutsättningarna för hållbart resande.

Vi söker dig som kan leda en organisation under byggplatsuppföljning i projektet

"Ny Skurubro i Stockholm"

Funktionsansvarig byggplatsuppföljning

Arbetsuppgifter

Som funktionsansvarig byggplatsuppföljning i projektet är du beställarens förlängda arm ute på byggplatsen. Du kommer ta fram underlag för uppföljning och prognoser, bevakar risker och riskhantering, samt agerar stöd till projektledare för att samordna entreprenadarbeten i genomförandefasen.

Du kommer även
  • Verka i roll motsvarande samordnande byggledare
  • Vara med på projektmöten med beställare och entreprenörer
  • Säkerställa att projektets mål, leveranser och säkerhet hålls
  • Vara med och bygga upp COWI:s allmänna kompetens inom byggplatsuppföljning.
Vi erbjuder dig

COWI erbjuder en arbetsplats att trivas på - ett självständigt, utmanande och varierande arbete i en framgångsrik internationell koncern. Hos oss får medarbetarna arbeta i intressanta projekt och med moderna verktyg. COWI är ett stabilt företag med gott renommé som satsar på sina medarbetare och erbjuder möjlighet till delägarskap. Med kontor över hela världen finns det ett upparbetat nationellt och internationellt samarbete som gör det enkelt att samarbeta mellan nationsgränser och dicipliner.

Lär känna några av våra medarbetare, och läs mer om Jamal och Annicka.

Din profil
  • Erfarenhet som byggledare, platschef eller arbetsledare inom större infrastrukturprojekt
  • Uppdaterade intyg från att ha läst AB, ABT, MER, AMA, Bas-U/Bas-P
  • Meriterande om du har erfarenhet av totalentreprenad
  • God ledarskaps-, samarbets- och kommunikationsförmåga
  • God förmåga att tala och skriva svenska
Kontakt
Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Nicole Diener 0735-25 86 86 eller Maria Ahlén 0708-49 02 88 på Intenso Teknikrekrytering AB.

Ansökan
Urval sker löpande, vi ser därför gärna att du ansöker snarast.

Välkommen med din ansökan!

COWI koncernen är en internationell teknikkoncern med ca 6500 medarbetare, i Skandinavien, Europa och Nordamerika samt med representation i Asien och Afrika, varav 1100 medarbetare i Sverige.

COWI i Sverige tillhandahåller kvalificerade ingenjörstjänster till privata och offentliga aktörer inom industri, infrastruktur, miljö, byggnad och fastighet, samt projektledning. Vi verkar både inom och utanför landets gränser. COWI Sverige hanterar såväl stora som mindre projekt i alla skeden från idé till drift- och underhållsplanering. Vi arbetar gärna med totalåtaganden.

COWI är en av världens ledande konsulter inom infrastruktur och har lång erfarenhet av såväl vägar, järnvägar och flygplatser - som broar, tunnlar och hamnar. Vi arbetar även med tekniska försörjningssystem för naturgas, VA, el, kraft och värme - alltid med hänsyn till behov, funktion, ekonomi, säkerhet och miljö.

sökord: Bygg- & projektledare, Platschef, Arbetsledare, Uppdragsledare, Projektledare, Specialist, Teknikkonsult, Samhällsbyggnad, Civilingenjör, Ingenjör, Anläggningskonstruktion, Brokonstruktör, byggledare, Funktionsansvarig
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 9 apr 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.