Säljare Middlepoint

Säljare Middlepoint

Säljare 
Stockholm

Vi söker nu en driven och lösningsorienterad säljare till vårt säljteam i Stockholm. Du får möjlighet att leda spännande säljprojekt i en stimulerande miljö och ha en central roll för Coor´s fortsatta utveckling.

Din roll
Tjänsten som säljare innebär att skapa attraktiva tjänstelösningar till nya kunder där du arbetar proaktivt för att utveckla affärsförslag utifrån kundens behov. Vi söker en säljare medinriktning på dotterbolaget Middlepoint´s tjänster; skräddarsydda koncept inominternservice, konferens och bemanning. Du kommerorganisatoriskt att ingå i Coors härliga säljteam om 13 personer som finnsspridda i hela landet och arbetar med tillväxt och försäljning av Coor´stjänsteutbud.

Din arbetsplats är huvudsakligen Coors huvudkontor i Kista, varvat med Middlepoints kontor på Norrlandsgatan. Du rapporterar till Coor´s försäljningschef som är stationerad i Stockholm.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och vi letar efter dig som brinner för försäljning, har lätt för att hantera olika typer av människor och förstår att proaktivitet är viktigt. För att trivas hos oss är du en positiv person med hög energi och nära till skratt, men är också professionell i ditt sätt att vara. Du kommer att ha en självständig roll där du har stor möjlighet till påverkan, både internt och externt. Du får möjlighet att själv planera din tid och kan även arbeta hemifrån vid behov. 

Vi söker dig som:

  • Är resultatinriktad, självgående och ansvarstagande
  • Uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska
  • Har erfarenhet från liknande roll och strategisk försäljning mot olika storlekar av kunder
  • Har en passion för att göra affärer
  • Trivs med att nätverka
  • Förstår värdet i nykundsbearbetning och jobbar proaktivt

 

Vi erbjuder dig
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag, möjlighet till löneväxling samt arbetstidsförkortning. Då Middlepoint är ett dotterbolag till Coor Service Management har du möjlighet att utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. 

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Anna Strid. Du når Anna på 072-070 2081.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Coors vision är att skapa de bästa arbetsmiljöerna i Norden - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. För att vara kundernas förstahandsalternativ har Coor som ambition att löpande förbättra och utveckla de tjänster som vi erbjuder. Målsättningen är att leverera marknadens bästa och mest utvecklade servicelösningar, som ständigt anpassas till kundernas skiftande behov - ”Service med IQ”. Coors smarta servicelösningar för arbetsplatser och fastigheter skapar värde för kunderna genom att bidra till ökad produktivitet, effektivitet och hållbarhet. Motorn i Coors utvecklingsarbete är en stark förbättringskultur och ett strukturerat innovationsarbete.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 18 sept 2022 (85 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!