Driven administratör med intresse för HR till Techbolag!

Driven administratör med intresse för HR till Techbolag!

I din roll som administratör kommer du att avlasta HR-avdelningen samt samarbeta tätt med företagets Office manager. I denna varierande roll kommer arbetsuppgifterna bland annat bestå av:
  • Fakturahantering
  • Löneadministration
  • Ta emot besökare och beställningar
  • Uppdatera företagets personalhandbok löpande
Denna varierande tjänst är på 70% och arbetstiderna är flexibla. Du kommer att arbeta som konsult via oss på Studentwork och vara uthyrd till vår kund. Uppdraget är inledningsvis på 6 månader men med goda möjligheter till vidare anställning hos kund.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administrativt arbete samt har ett intresse för HR och brinner för ansvar och att vara en spindel i nätet. Som person är du noggrann och strukturerad och brinner för service. Vidare ser vi gärna att du har goda kunskaper i Officepaketet samt uttrycker dig bra i tal och skrift på svenska såväl som på engelska. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning, men är inget krav.

Låter detta spännande?

Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi håller intervjuer löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLX Communications är ett IT-företag som grundades 2008 och arbetar med att utveckla molnbaserade kommunikationslösningar. Till sitt attraktiva kontor vid Thorildsplan söker de nu efter en driven administratör som vill arbeta i en varierande roll och stötta företagets HR-avdelning och reception!